man Model National Știri

DATE OFICIALE: Peste 98% dintre adulții canadieni au avut imunitate naturală împotriva COVID, în 2022

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Datele publicate recent de Statistics Canada arată că, anul trecut, 98,1 % dintre adulții canadieni au prezentat  anticorpi protectori împotriva COVID, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la motivul pentru care guvernele au impus populației vaccinurile experimentale cu ARNm în loc să recunoască imunitatea naturală, scrie LifeSiteNews. 
Potrivit datelor publicate luni de Statistics Canada, „Pe baza probelor DBS (dried blood spot) recoltate între aprilie și august 2022, aproape toți adulții canadieni (98,1%) aveau anticorpi împotriva SARS-CoV-2…”

Guvernul federal afirmă că anticorpii COVID pe care cei mai mulți canadieni îi au provin dintr-o infecție anterioară, dar și dintr-o „vaccinare” sau dintr-o combinație a celor două.  Abia la începutul anului 2021, vaccinurile COVID au ajuns în masă pe piață, companiile farmaceutice încheind rapid înțelegeri cu guvernele din întreaga lume pentru a-și vinde produsele încă experimentale pentru miliarde de dolari, pe cheltuiala contribuabililor.

Interesant, datele au arătat, de asemenea, că 36,9% dintre canadienii care nu au avut niciodată un test pozitiv „și nici nu au suspectat o infecție” au avut „anticorpi dobândiți prin infecție”, iar în rândul canadienilor care au avut anterior un test pozitiv pentru COVID, 88,3% au prezentat anticorpi.

În plus, în rândul celor care nu au fost niciodată testați pozitiv, dar care credeau că au avut o infecție, o majoritate clară, 56,4 la sută, prezentau anticorpi de la o infecție anterioară. Datele oficiale stabilesc, de asemenea, că peste jumătate dintre canadienii de 65 de ani și mai în vârstă „cu anticorpi rezultați în urma unei infecții nu știau că au avut vreodată virusul SARS-CoV-2″. 

Potrivit datelor, anticorpii rezultați în urma unei infecții cu COVID s-au format de la  14 până la 90 de zile după ce cineva a contractat virusul. Interesant este că, printre provinciile cu cele mai relaxate restricții COVID, prevalența anticorpilor a fost mai mare, de 57,4% din populație în Alberta și Saskatchewan, față de 46,5% în Noua Scoție.  De remarcat este faptul că datele s-au bazat pe primele infecții. Cu toate acestea, din primăvara anului 2020 până la sfârșitul anului 2022, toate provinciile canadiene au adoptat, uneori, obligativitate purtării măștilor, certificatele de vaccin, etc.   

De asemenea, guvernul federal a promovat intensiv vaccinurile COVID în această perioadă, în ciuda faptului că dovezile continuau să sugereze că imunitatea naturală avea un avantaj față de protecția indusă de vaccinuri și că, cu cât cineva primește mai multe vaccinuri, cu atât este mai probabil să contracteze COVID. De la debutul așa-numitei pandemii, LifeSiteNews a făcut continuu referire la eficacitatea imunității dobândite pe cale naturală, citând opinia științifică a unor experți precum Dr. Peter McCullough, care a declarat anterior că „în niciun caz” o persoană care s-a vindecat de COVID nu ar trebui să primească un vaccin COVID.

După ce peste 140 de studii au dovedit superioritatea imunității naturale în comparație cu protecția oferită de vaccinuri, Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA au recunoscut în cele din urmă acest fapt la începutul anului 2022. În timp ce impulsul guvernului canadian de a se vaccina a scăzut în mare parte, datele guvernului federal arată că au existat peste 10.000 de rapoarte de evenimente adverse „grave” în urma vaccinurilor, ceea ce se adaugă la ceea ce mulți consideră a fi neglijență din partea oficialilor. 

Mai mult, datele la nivel mondial arată, de asemenea, că a existat o creștere mare a ceea ce analiștii și experții numesc „decese în exces” de la lansarea vaccinurilor, în comparație cu perioada pre-COVID.   Datele îngrijorătoare provin din Irlanda, Anglia, Europa continentală, America și Canada.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *