Eveniment man Model National

TRUMP INCULPAT! Fără precedent în istoria Americii

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Joi seară în Statele Unite, orele 24.00, ora României, Marele juriu din Manhattan a votat pentru punerea sub acuzare a fostului președinte Donald Trump în legătură cu presupusele plăți făcute către persoana promiscuă Stormy Daniels, anunță presa conservatoare americană

Acuzația penală a fost depusă sub sigiliu de către biroul procurorului districtual din Manhattan și urmează să fie anunțată în zilele următoare, au declarat pentru New York Times patru surse familiarizate cu această chestiune.

La acel moment, procurorii care lucrează sub conducerea procurorului Alvin Bragg îi vor cere lui Trump să se predea pentru a fi pus sub acuzare pentru acuzațiile momentan neclare.

Este o acțiune fără precedent în istoria Americii.

Știrea vine exact în ziua în care s-a confirmat că Trump își zdrobește concurența la Prezidențialele din 2024: a ajuns la 30% peste DeSantis.

Vom reveni cu detalii

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *