man Model National Știri

S-a lansat JOKER TV – o televiziune pentru românii din toate colțurile lumii! Ce puteți vedea la noua televiziune online – VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Joker TV emite online din 25 martie. Interviuri cu români din diferite zone ale lumii, filme și emisiuni proprii. Câteva ore pe zi în română și câteva în engleză. Începem cu pași mici, dar creștem. Sperăm și cu ajutorul vostru, pentru care vă mulțumim. De aceea vă rog să vă abonați. Abonamentul este de doar 2 euro lunar.

Pentru mine, Joker TV este un mediu de comunicare unde, pentru prima oară de când fac presă, pot relaționa cu cei pentru care scriu și fac emisiuni. Pentru că voi veți ajunge să fiți realizatori împreună cu mine și astfel ne vom putea cunoaște. Totodată, pregătesc emisiuni în care vom colabora cu toții: eu cu voi, spectatorii mei din toată lumea, și voi intre voi.

În extrasele noastre video pe care le prezentăm mai jos sunt fragmente dintr-o zi de emisie la Joker TV.

Vă așteptăm alături de noi!

Regizorul Nicolae Mărgineanu:

Istoricul Gică Manole:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *