man Model National Știri

Orgoliul CRIMINAL al EROILOR ÎN ALB: Un medic anestezist a otrăvit intenționat 30 de pacienți pentru a-și pune în practică talentele de resuscitator în fața colegilor săi

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Un medic anestezist este suspectat că ar fi otrăvit 30 de pacienți. Acesta ar fi vrut să își impresioneze colegii și să le arate abilitățile lui de resuscitare fără să se gândească la consecințe, potrivit EVZ și LeParisien. 

Lista victimelor continuă să crească. Medicul anestezist Frédéric Péchier a fost pus sub acuzare miercuri pentru o nouă presupusă otrăvire a unui pacient, ceea ce ridică la 30 numărul cazurilor pentru care este suspectat, a declarat procurorul general din Besançon, Étienne Manteaux.

Interogat pentru a treia oară de la 8 martie de către judecătorul de instrucție Marjolaine Poinsard, magistrat a cărui recuzare a cerut-o, Frédéric Péchier, în vârstă de 51 de ani, a fost plasat, de asemenea, sub statut de martor pentru un alt caz.

În acest caz neobișnuit, din cele 32 de cazuri de presupuse otrăviri pentru care anchetatorii îl suspectează, medicul anestezist este anchetat „definitiv” pentru 30 dintre ele, dintre care 12 mortale, și plasat sub statutul, mai favorabil, de martor în alte două cazuri, dintre care unul mortal, a precizat magistratul.

El este suspectat că ar fi otrăvit, între 2008 și 2017, pungile de perfuzie ale pacienților din două clinici private din Besançon pentru a provoca stopuri cardiace și a-și demonstra apoi talentele de resuscitator, dar și pentru a-și discredita colegii cu care era în conflict.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *