man Model National Știri

Nevaccinat și în formă maximă, Novak Djokovici este pregătit să revină la US Open odată cu ridicarea restricțiilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Novak Djokovici va avea oficial permisiunea de a juca la US Open la sfârșitul acestui an, după ce Senatul a votat încetarea restricțiilor Covid. Președintele Joe Biden urmează acum să semneze proiectul de lege, confirmând că toate măsurile rămase vor fi abandonate. Aceasta vine după ce lui Nole i s-a interzis intrarea în țară pentru a juca la Indian Wells și Miami la începutul acestei luni, potrivit WUSFNews. 

Djokovic a primit vestea pe care o aștepta- va putea intra oficial în America, nevaccinat, în cursul acestui an. 

Miercuri, Senatul american a adoptat un proiect de lege care va pune capăt oficial tuturor restricțiilor rămase în doar șase săptămâni – suficient timp înainte de începerea US Open la sfârșitul lunii august. Anterior, toți cetățenii străini care intrau în America trebuiau să prezinte dovada de vaccinare.

Întrucât Djokovici- care a consituit REZISTENȚA în lumea sportului față de restricțiile și dictatura COVID-  numărul 2 mondial a ratat US Open de anul trecut, precum și turneele Masters de la Indian Wells, Miami și Cincinnati. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *