Externe man Model National

Cazul atacului armat la o școală din Nashville, SUA: Jihadul trans declanșat împotriva creștinilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Mai multe lucruri au devenit clare în urma atacului armat de la școala din Nashville, în care au fost ucise șase persoane. Ucigașul este o femeie bolnavă mintal, Audrey Hale, care a vizat o școală creștină și a ucis copii creștini pentru că este membră a comunității LBGT și îi considera pe creștini dușmanii ei. 

Cu alte cuvinte, Audrey Hale era angajată în marele război teologic al timpului nostru dintre creștinism și „jihadul Curcubeu” – acea coaliție de păgâni, pervertiți, pedofili, atei și fanatici susținători ai avortului care mărșăluiesc sub steagul „Mândriei”, în războiul lor profanator prin care încearcă să înlocuiască religia dominantă a Occidentului, scrie bloggerița Emerald Robinson.   

Nu mai poate exista confuzie în această privință – cu atât mai puțin din partea creștinilor comozi a căror lașitate morală a dus la această criză societală.

Audrey Hale nu era confuză – știa de partea cui luptă. De aceea a lăsat în urmă mai degrabă un manifest decât un bilet de sinucidere. Este un manifest pe care „comunitatea” LBGT nu vrea ca nimeni să-l citească ?https://www.newsweek.com/audrey-hale-manifesto-release-raises-major-concerns-among-lgbtq-groups-1790938 din motive evidente. De ce ar anunța o mică minoritate de travestiți un război fierbinte împotriva majorității creștine bine înarmate din America?

Sunt nebuni – dar nu proști.

Dar este timpul ca acea majoritate creștină comodă să se confrunte cu faptele: persoanele LBGT vor cu siguranță să vă domine și să vă înlocuiască dacă nu îi veți afirma. Faptul că nu vreți să-i „afirmați” este o crimă în ochii lor, iar această crimă justifică uciderea.

Un fost creștin a explicat acest lucru în mod explicit la TV săptămâna trecută:

Oare FBI-ul va investiga cu privire la acest punct de vedere prin care s-a incitat la uciderea în masă a copiilor de școală [creștini]?

Joy Behar: „Pe lângă marșuri și proteste, ce altceva mai sugerați?”

Jane Fonda: „Ei bine, crimă”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *