man Model National Opinii

Adrian Orza: Nu vreau să îmi fac păcate, tocmai în această vreme de pace sufletească. Dar mă întreb, dacă nu cumva, piesele de traforaj sunt puse acolo tocmai ca sa bagatelizeze marea Sărbătoare a Creștinătății

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Nu ar fi pentru prima data cand se ” umbla” la simbolistica crestina a spatiului din fata Catedralei.

Amplasarea acestor kitch-uri de traforaj ieftin, jigneste nu doar aceasta mare Sarbatoare Crestina ci si ideea de Renastere pe care o simte orice om, crestin sau ateu.

Fiindca Pastile si Invierea ar trebui sa ne aduca aminte nu doar despre unul din marile evenimente ale omenirii , dar si despre capacitatea noastra de a trece peste infrangeri si deziluzii, astfel incat sa renastem speranta si nevoia de normalitate, decență si echilibru in aceasta lume adesea sordidă si nedreaptă.

Povestea Pastelui este povestea minunatei ferestre deschise catre viata. Marele dar al Pastelui este speranta reînnoirii și al începutului unei noi etape. Este ziua dedicata maturarii cenusii intru primirea frumusetii vietii.

Maturati din Piata Victoriei aceste kitch-uri de cenușă si faceti loc frumuseții vii a Orașului nostru! Vezi mai puțin.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *