man Model National Știri

O fotbalistă de 16 ani din Germania a murit subit. Clubul, în stare de șoc: ”Nu există nicio consolare în această durere incredibilă”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Durere INCREDIBILĂ: Charlotte Vellar a murit la 16 ani – Talentata jucătoare s-a stins din viață, iar clubul șocat MSV Duisburg îi aduce un omagiu, scrie The Sun.

Suporterii deplâng moartea unei tinere talentate fotbaliste germane, care a murit la vârsta de 16 ani.

Decesul lui Charlotte Vellar a fost anunțat de clubul ei, MSV Dusiburg, prin intermediul Twitter duminică seara.

Fotbalista a activat la clubul MSV Duisburg din 2018.

”Nu există nicio consolare în această durere incredibilă”, a transmis clubul de fotbal.

„MSV deplânge pierderea lui Charlotte Vellar, care a murit mult, mult prea devreme la vârsta de 16 ani. Condoleanțele noastre pentru familie, prieteni și membrii echipei. Vă dorim putere pentru aceste momente incredibil de dificile.”, se mai arată în comunicatul clubului.

The cause of Lotti's sudden death aged 16 has not been revealed

Omagii s-au revărsat pentru îndrăgita fotbalistă, inclusiv mesaje călduroase din partea giganților din Bundesliga, Werder Bremen, Bayer Leverkusen și VfL Wolfsburg.

Fostul său club, TV Kapellen, a adus, de asemenea, un omagiu.

Clubul a declarat: „Lotti, așa cum i se spunea, a avut întotdeauna un zâmbet pe față și și-a găsit marea pasiune în fotbal.

Charlotte a jucat ultimul său meci pe 26 februarie, unde a fost esențială în conducerea clubului său la o victorie cu 9-0 asupra lui Bayer Uerdingen.

Echipa ei joacă în Liga U17 a Rinului Inferior din Germania.

Cauza decesului ei nu a fost dezvăluită.

Ultima ei postare a fost un videoclip pe TikTok, din vestiar, folosind un truc de editare pentru a o arăta pe ea și pe coechipierele de echipă trecând instantaneu de la trening la echipamentul de meci.

Alte videoclipuri, încă de săptămâna trecută, o arată pe Lotti făcând playback în dormitorul ei, la fel ca alte mii de fete de vârsta ei.

Iar unul din decembrie o arată chicotind în timp ce face playback împreună cu mama ei. 

Din aceeași serie:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *