man Model National Știri

DOCUMENT HALUCINANT emis de Ministerul Sănătății: ”Nu a fost realizată nicio legătură de cauzalitate între vaccinarea împotriva COVID-19 și cazuri de deces”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Ministerul Sănătății consideră că nimeni nu a murit de la vaccin și, prin urmare, continuă să recomande vaccinarea anticovid, în ciuda dovezilor medicale care arată ineficiența și nocivitatea acestor produse.

VIDEO (Minutul 59:00):

Iată ce scrie în documentul emis de Ministerul Sănătății:

 „Până la data de 23.02 2023 nu a fost realizată nicio legătură de cauzalitate între vaccinarea împotriva COVID-19 și cazuri de deces.

Ministerul Sănătății recomandă vaccinarea ca mijloc eficient și necostisitor de imunizare a cetățenilor, atât împotriva virusului SARS-CoV-2, cât și a altor virusuri pentru care există vaccinuri.

Contractele de achiziție a vaccinului anti-COVID-19 au fost încheiate de către Comisia Europeană în numele și pentru statele membre”, se arată în documentul emis de Ministerul Sănătății.  

Comunicatul în format PDF

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *