man Model National Știri

Români alături de doctorița Geanina Hagimă anchetată azi ca la Securitate de Colegiul Medicilor, pentru delict de opinie. Ce zicea soția lui Coriu, Letiția, despre ”încolonările” președintelui CMR. VIDEO și manifestație de solidaritate la orele 10.00

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Medici, activiști civici, intelectuali și simpli români de pe rețelele de socializare și-au exprimat solidaritatea cu doctorița Geanina Hagimă, anchetată obsesiv de șeful de ocazie al Colegiului Medicilor din România (CMR), dr. Daniel Coriu, pentru delict de opinie și nu pentru vreo faptă profesională, așa numita „Comisie de Disciplină” a CMR depășindu-și atribuțiile și încălcând legea supremă în stat, Constituția României.

Vineri, 17 Martie, ora 10:15, str. Pictor Romano 14, București, are loc o adunare a oamenilor ce vor ca aceasta „cercetare disciplinară” sa fie publică, nu efectuată ca la Securitate, în spatele ușilor închise. Bucureștenii – și cine poate din provincie – sunt așteptați să fie alături de fragila dar curajoasa doctoriță din Pitești care nu s-a lăsat speriată de amenințările de tip neo-securistic ale conducerii temporare a CMR.

Vedeți și Curajoasa doctoriță Geanina Hagima a primit o felicitare sadică de la Colegiul Medicilor, de Ziua Femeii. Nu mă impresionează, ne-a declarat. VIDEO: Ce l-a enervat pe Dr. Pfizer Coriu – Mușamalizarea reacțiilor adverse
severe și a deceselor postvaccinale

Redăm mai jos câteva mesaje video ale colegilor de breaslă sau simplilor români care și-au arătat public respectul față de lupta pentru libertate a doctoriței Geanina Hagimă, nu înainte de a semnala cum însăși soția președintelui vremelnic, Letiția Coriu, condamna presupuse presiuni ale conducerii CMR similare cu cele ale soțului ei de astăzi:

Dr. Letiția Coriu, candidată la CMR: „Este un prim pas pentru schimbarea pe care ar trebui sa îl facem toți medicii Alianței, deoarece nu putem să ne întrebam veșnic de ce adevărul nu se spune și de ce, atunci când se spune, apare un Președinte al CMR și ne da un avertisment despre cum trebuie să ne exprimam opiniile, încolonați la Comisiile de specialitate ale CMR și nu în spațiul public, ca să ne audă societatea”, spunea aceasta, pe post de „lupoaică tânără”, pentru Sănătatea Buzoiană.

Sperăm ca astăzi să fie și ea, ca femeie și ca medic, în stradă, alături de doctorița hărțuită obsesiv de soțul ei, cu nuanțe maladive ce denotă posibile simptome psihotice și conotații ce depășesc sfera profesională medicală.

Citiți și SOLIDARITATE PENTRU DREPTATE: Prin hărțuirea continuă pe care o aplicați doamnei doctor Gianina Hagimă ați transformat Colegiul Medicilor într-o instituție de urmărire bolșevică! Un medic primar cere DEMISIA imediată a lui Daniel Coriu

Români pentru doctorița Geanina Hagimă:

Dr. Oana Mihaela Secară:

Dr. Răzvan Constantinescu:

Profesor Elena Florina Șerban:

Luis Bratu:

Aida Gelati:

Alți români:

Laurențiu Ivănel:
„Veniți fraților să fim martori! Veniți să fim lângă cea care s-a trudit pentru noi cu drumuri Pitești – București la atâtea proteste. Neobosită, Neostenită, mereu încrezătoare. Am avut bucuria și eu, leneșul și indolentul ce nu m-am deplasat la Pitești la Colegiu să o susțin, să mă găsesc lângă domnia sa la unul dintre protestele din fața Tribunalului unde, văzându-o îngândurată si împietrită în propriile-i gânduri, am îndrăznit să întreb: – Ce se întâmplă?Privind în nedefinitul de neînțeles din față, a răspuns încet…, aproape ca și un gând rostit:– Unde sunt oamenii?

Am încropit și eu cu greu și vinovat ceea ce știm cu toții deja de atâta amar : aceștia care suntem, aceștia sunt….Alții nu sunt. ….
Așadar, atât ne rămâne: să fim aceiași mereu și nădăjduiesc să rămânem lângă acest suflet minunat ce în marea-i credință încă ne așteaptă! Veniți dar să ne apărăm Medicii aceștia de preț, talanții noștri! Curățiți în cuptoarele luptei întru Adevăr. Talanți încredințați nouă de Bunul Dumnezeu spre pază și bun folos. Ei toți au și faptele Credinței! Noi, doar să înmulțim ce ni s-a dat! Încă putem s-alegem bine pentru al nostru viitor.

Vineri 17 martie ora 10.00 Colegiul Medicilor Romania în ziua în care cinstim pe Sfântul cuvios Alexie omul lui Dumnezeu!

Puteți semna petiția pentru demisia lui Daniel Coriu aici: https://www.petitieonline.com/coriu_demisia

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *