man Model National Știri

Uniunea Compozitorilor nu l-a vrut pe Nicu Covaci alături de membrii săi de rang academic, ca Adrian Copilu Minune, Dan Armeanca, Selly, Marius de la Arad, Marius din Frankfurt, Demonu, Viorel de la Constanța și Romeo Fantastick. LISTA LOR

Unul dintre membrii apreciați ai comunității muzicale, Fabian Anton, a lansat un mesaj pe rețelele de socializare, cu privire la nedreptatea care s-a comis în cazul valorosului nostru artist, Nicu Covaci și de asemenea, a oferit o nunață ceva mai diferită asupra subiectului: 

„S-a inflamat lumea ca Dan Dediu i-a dat nota 7 la evaluare si nu l-a primit in Uniunea Compozitorilor pe Nicu Covaci, liderul Phoenix. Covaci habar n-are cit bine i-a facut domnu’ Dediu prin gestul sau! Eu vreau sa stiu insa cu ce nota au intrat in UCMR respectabilii compozitori si muzicologi Adrian Copilu Minune, Catalin Maruta, Dan Armeanca, Selly, Marius de la Arad, Tita Barbulescu, Marius din Frankfurt, Mihaela de la Vilcea, Demonu, Viorel de la Constanta, Dan Ciotoi si Romeo Fantastick.

Cit despre domnul dediu, vom vorbi intr-un episod viitor.”,Își încheie el textul scurt, dar plin de substanță, cu privire la acest gest de neconceput al UCMR. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *