man Model National Știri

Mugur Mihăescu șterge pe jos cu Aurescu: ”Am fost tratați ca sclavi, ca ghiocei, orice în raport cu partenerii noștri strategici”. FILMAREA ZILEI

Mugur Mihăescu a intervenit în scandalul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu și cere și el demisia ministrului de Externe, informează RomâniaTV.

„Am fost tratați ca sclavi, ca ghiocei, orice în raport cu partenerii noștri strategici. Am avut o postare cu Schengen cu 10 milioane de review-uri, au simțit că după 33 de ani suntem în ultimul strat al umilinței.

Am cerut demisia lui Aurescu de pe 5 februarie. Acum cerem demisia nu numai a lui Aurescu, ci a unui sistem. Fraților, hai să ne unim într-o singură mișcare suverană. Pentru că la alegerile care vin va fi între România și colonie, între țară și provincie, între demnitate și sclavie.

Mă bucur că ne votează cei de afară. Eu vreau să ne voteze 50 la sută din afară, o alianță, ca să ne voteze. Să facem ca în 1918, în 1948, erau echipe întregi. Și atunci ne-am căpătat măreția de țară. Țara asta tânjește după măreție. Copiii aia plecați în partea cealaltă tânjesc să revină în țară, tânjesc după un sistem funcțional. Sistemele pe care ni le prezintă toți nu sunt sisteme funcționale.

Haideți să ne unim odată pentru totdeauna, să lăsăm vanitățile! Te unește ceva? Ideile te unesc? Să ne unească ideile!

Mă întreb: cer demisia unui om… Nu, eu cer demisia unui sistem, la AUR am cerut demisia sistemului. Și m-aș bucura nu numai Diaspora să fie 50 la sută, m-aș bucura ca românii să se trezească, să vină la vot”, a declarat actorul Mugur Mihăescu, luni seară, în emisiunea România Suverană. VIDEO: 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *