man Model National Opinii

Gheorghe Piperea: În timp ce Silicon Valley Bank se ducea accelerat în cap, CEO-ul băncii se ocupa intens cu programe și propagandă elgebetechiu

Evident, zisul CEO nu a omis să vândă acțiuni deținute la bancă, în valoare de cca 3,5 mil dolari (un mizilic, de altfel), cu doar 3 săptămâni înainte de faliment.

În mod cinic și în stilul stupid al filmelor de propagandă holiudiene, zisul CEO le-a transmis șomerilor cauzați de falimentul băncii un mesaj lacrimogen, cum dă bine pă propagandă woke. 

La rugăciunile insistente ale plângărețului CEO, guvernatorul neo-marxist al Californiei a cerut guvernului SUA să salveze trezita și corecta politic bancă. Paradoxal, trezitul guvern SUA nu a dat niciun cent, semn că se merge pe scenariul de la recenta nenorocire bancară, din 2008: deversare controlată, sacrificiu al unor țapi ispășitori, bail out pentru băncile care rămân în viață după sinistru.

Chestia e că, spre deosebire de epoca Bush jr. – Ooh Bama, nu mai sunt bani – s-au dus toți pe ”lupta” contra plandemiei, contra schimbării climaterice și contra putinului. În plus, nu se mai pot tipări dolari – datoria publică a SUA este deja de 34 de trilioane de dolari, iar dolarul nu mai este decât în proporție de cca 30% monedă de plată/referință, restul fiind ocupat de euro, rublă și yuan. 

Imperiul nu mai poate contra-ataca. Imperiul se destramă. 

Aceasta mare problemă este. 

Aceasta mare tulburare a echilibrului Forței este.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *