man Model National Știri

Moartea subită lovește ca bila de popice: Un tânăr participant la Semimaratonul Elche a încetat din viață la finalul cursei. Acesta avea doar 21 de ani

Un participant la semimaratonul Elche a încetat din viață, duminică, la finalul cursei. El avea 21 de ani, potrivit ȘtiriPeSurse. 

Potrivit organizatorilor maratonului la care a participat și tânărul concurent, acesta s-ar fi prăbușit imediat după ce a trecut linia de sosire, însă nu a mai putut fi salvat, deși a fost dus la spital în speranța că va supraviețui.

„În această dimineață, un alergător a murit după ce a terminat Semimaratonul Elche în jurul orei 11:25, după aproape o oră și jumătate de alergare. Tânărul a trecut linia de sosire și acolo i s-a făcut rău. El a fost asistat rapid de către lucrătorii sanitari care se aflau acolo, au efectuat manevre de resuscitare înainte de a-l duce la ambulanța care l-a transportat la Spitalul General. Acolo a fost confirmat decesul.

Temperaturile ridicate și căldura puternică au fost principalele caracteristici ale zilei, cu temperaturi maxime de aproximativ 30 de grade Celsius. De-a lungul cursei s-au înregistrat unele leșinuri din cauza lipotimiei..

Organizatorii semimaratonului ”Elche Half Marathon” vor emite un comunicat în următoarele ore cu informații suplimentare”, a fost comunicatul emis de organizatorii competiției.

 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *