man Model National Știri

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a decedat la vârsta de 57 de ani. În 2022 a fost diagnosticat cu CANCER GALOPANT

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, care executa o condamnare de 5 de ani de închisoare în Dosarul „Gala Bute”, a decedat la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia acestuia, potrivit ȘtiripeSurse. 

„Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa. Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național”, a anunțat clubul Dinamo, pe Facebook.

Reamintim cititorilor noștri că Rudel Obreja a fost diagnosticat cu o formă de cancer galopant, la două săptămâni după încarcerare, atunci când au apărut mai multe simptome deranjante: 

„S-a plâns că are niște dureri. După ce a fost tratat cu indiferență mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova. După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat a fost trimis la Spital Penitenciar Rahova unde este tratat de scolioză. După multe insistente, este trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i se spune că nu au secție de gastro. L-au trimis … i-au făcut o ecografie abdominală și șoc, are abdomen normal conformat. Îl retrimite în penitenciar Jilava. Din nou acuză dureri, a fost din nou dus … abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde in urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăște internarea pentru că acolo apare ceva. După CT la patru zile distanta se confirmă acest diagnostic îngrozitor: CANCER. Deci oamenii îl tratau în penitenciar cu NoSpa pentru scolioză și omul avea cancer”, a declarat la acea vreme soția sa, pentru România Tv.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *