man Model National Știri

Președintele conservator al Camerei Reprezentanților a refuzat invitația lui Zelenski la Kiev: Nu veți primi niciun cec în alb. Nu trebuie să merg în Ucraina ca să mă conving

Zelenski l-a invitat pe președintele Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy, să viziteze Ucraina, însă fără succes, liderul republican refuzând invitația, potrivit unui raport publicat miercuri de CNN.

Invitația refuzată vine pe fondul disputelor din partea parlamentarilor republicani cu privire la faptul dacă SUA ar trebui să continue să finanțeze Ucraina cu zeci de miliarde.

Zelenski a declarat presei că McCarthy ar trebui să viziteze statul european devastat de război pentru a vedea ce i-a făcut Rusia, menționând că acest lucru i-ar ajuta poziția.

McCarthy a declarat pentru CNN că nu are însă niciun plan de a vizita această țară. 

McCarthy și-a exprimat îngrijorarea în luna noiembrie a anului trecut că Ucraina nu ar trebui să primească un „cec în alb”:

„Să fim foarte clari în legătură cu ceea ce am spus: fără cecuri în alb, bine? Deci, din această perspectivă, nu trebuie să merg în Ucraina pentru a înțelege unde există un cec în alb sau nu”, a declarat McCarthy pentru CNN.

„Voi continua să primesc informările mele și ale altora, dar nu trebuie să merg în Ucraina sau la Kiev pentru a vedea acest lucru. Iar punctul meu de vedere a fost întotdeauna că nu voi oferi un cec în alb pentru nimic.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *