man Model National Știri

O tânără de numai 20 de ani, din județul Neamț, a decedat în mod inexplicabil. Mama acesteia a găsit-o fără suflare în cursul dimineții

Tragedie într-o familie din județul Neamț. O tânără de doar 20 de ani, din comuna Doljești, a murit în mod cu totul inexplicabil în data de 7 martie. Conform apropiaților, tânăra nu suferea de vreo afecțiune medicală, însă a murit subit, potrivit TvNeamț. 

Tânăra a luat micul dejun la ora  jurul orei 9:30, iar ulterior, mama acesteia a găsit-o inconștientă. Cu toate că la fața locului s-au deplasat echipajele de prim-ajutor, ea nu a mai putut fi salvată.

Comunicatul IPJ Neamț: „La data de 7 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

ActiveNews a publicat o serie de cazuri asemănătoare și amintim cu această ocazie că ele s-au înmulțit după campania de vaccinare. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *