man Model National Știri

Actrița creștină Alexa PenaVega, mamă a trei copii, s-a pronunțat categoric împotriva avortului: Este o crimă! Se ucide un copil! Noi creștem o întreagă lume în corpul nostru. VIDEO

O cunoscută actriță de la Hollywood și-a mărturisit convingerile sale puternice pro-viață într-un podcast recent. Într-un episod din 1 martie al podcastului pro-viață Speak Out, actrița americană și mamă creștină  a trei copii, Alexa PenaVega, cunoscută mai ales pentru rolul ei în franciza cinematografică Spy Kids de la începutul anilor 2000, s-a alăturat gazdei podcastului, Christine Yeargin, pentru a discuta motivele pentru care s-a referit anterior la ea însăși ca fiind „pro-viață”, scrie LifeSiteNews.

„De ce sunt pro-viață? Pentru că eu cred că ucizi o viață, chiar cred”, a spus ea. „Este un copil! Este o viață frumoasă! Voi face tot ce este nevoie pentru a o proteja”.

PenaVega i-a spus lui Yeargin că a fost întotdeauna pro-viață pentru că i s-a părut pur și simplu „de bun simț” și că nu poate înțelege cum pot oamenii să deplângă un avort spontan și în același timp să pledeze pentru avort.  

„Pentru mine, asta nu se leagă. La sfârșitul zilei, cred că doar negăm realitatea: ucizi un copil.”  

PenaVega a spus că societatea apreciază acum „comoditatea” în detrimentul vieții umane și că i se rupe inima pentru că oamenii nu sunt capabili să recunoască un copil ca fiind o ființă umană.  

„Mi se rupe inima că oamenii au fost cu adevărat manipulați să creadă că viața umană este de unică folosință”, a spus ea. „Ei nu pot nici măcar să privească un bebeluș ca pe ceva care este un om, care este viu. Ei continuă să folosească expresii de genul: „un ghem de celule” 

„Ei bine, atunci și noi suntem o grămadă de celule”, a adăugat ea. VIDEO:

PenaVega a susținut că această convingere potrivit căreia viața începe doar după naștere, este o „concepție greșită” și că termenul „pro-viață” se extinde de fapt la toate etapele vieții.  „A fi pro-viață înseamnă toată viața”, a declarat ea. „Privind aspectul copilului, dar și pe cel al mamei. Mama are nevoie de resurse. Mama are nevoie de ajutor. Ea are nevoie de dragoste, de îndrumare și, uneori, de finanțe”. 

PenaVega a subliniat importanța ca cei pro-viață să fie prezenți și să iubească femeia însăși, indiferent dacă aceasta se gândește la avort sau este deja post-avort și are nevoie de vindecare. Ea a menționat că o problemă majoră în societate este că oamenii pretind că iubesc femeile, oferind avortul ca soluție, dar nu reușesc să le ofere dragostea și sprijinul pe care le caută de fapt. 

„Care este cel mai important lucru pe care oamenii îl caută tot timpul?”, a întrebat ea. „Ei caută o conexiune, caută dragoste! Pentru cele mai multe dintre aceste femei, totul se reduce la a avea sprijin, nu la a avea pe cineva care le va pune pe un scaun, le va scăpa de copil și le va trimite pe drumul lor”, a continuat ea. „Vorbesc despre dragoste și sprijin real de la om la om”.

 Pentru a-și sublinia punctul de vedere, PenaVega a povestit o experiență pe care a avut-o în cadrul activităților de activistă pro-viață cu un an înainte, când a vorbit cu o adolescentă care se gândea la avort. Ea a reușit să o convingă să păstreze copilul, vorbindu-i despre bucuriile maternității.  

„Timp de aproximativ o oră și jumătate am vorbit, iar eu i-am povestit despre bucuria pe care o am alături de copiii mei și [cum] cel mai grozav lucru pe care l-am simțit vreodată este să pot să îi învelesc noaptea și să le văd fețele lor frumoase și mici care dorm”, a spus ea. „Acestea sunt momente atât de dătătoare de viață; sunt atât de simple, și totuși sunt cele mai frumoase lucruri pe care le poți trăi ca mamă. Îți va schimba viața”, a spus ea.  

PenaVega a spus că este încă în contact cu tânăra mamă, care a născut o fetiță, și că experiența i-a arătat importanța de a fi alături de femei în calitate de activistă pro-viață. Ea a spus că, deși ea însăși a fost mai mult decât binecuvântată în propria viață, empatizează cu cei care nu au aceleași resurse și stabilitate ca și ea. 

„Din acest motiv, vreau să cresc resursele pentru ca femeile să știe că nu trebuie să renunțe la acel lucru care le dă putere, la acea binecuvântare frumoasă pe care o pot experimenta, pentru că poate fi văzut ca un inconvenient”, a spus ea. 

Actrița a mai spus că, în opinia ei, unul dintre marile rele ale avortului este faptul că a transformat sarcina și maternitatea într-un fel de rău, când acestea sunt, de fapt, cele mai puternice daruri care sunt rezervate doar femeilor. 

„O legătură mamă-copil este atât de unică și este ceva ce nu poate fi cu adevărat explicat, deoarece este atât de miraculoasă, iar designul este ireal”, a spus ea. „Și mă întristează foarte tare pentru că aruncăm la gunoi toate aceste fapte frumoase. Este o problemă de comoditate”, a declarat ea.  

PenaVega a declarat că tragedia este că, în loc ca sarcina să fie privită ca un simbol al adevăratei puteri a femeilor, aceasta este privită în schimb ca o slăbiciune și ca un rău care trebuie eliminat pentru a reuși.   

„Spunem că le dăm putere femeilor, dar le luăm ceva care le face atât de puternice”, a continuat ea. „Noi creștem o întreagă lume în corpul nostru. Nu este ceva ce poate face un bărbat. Este cel mai puternic lucru din această lume! Noi aducem viața!” 

De asemenea, PenaVega și-a declarat convingerea fermă că avortul este legat în mod inerent de demonic, comentând despre modul în care Biserica Satanei plătește în fiecare an nenumărate persoane pentru a face avorturi.  

„Cred că aici ajungem la o mulțime de [prostii] nebunești demonice”, a spus ea. „Adică, faptul că Biserica Satanică plătește atât de mulți oameni pentru a face avorturi!” 

Actrița a menționat, de asemenea, cum sataniștii sunt cunoscuți pentru avorturile ritualice, ca un fel de sacrificiu, spunând că faptul că sataniștii recunosc acest lucru dovedește în mod ironic că avortul este într-adevăr o crimă.  

„Dacă acestea sunt avorturi ritualice, care sunt considerate sacrificii, trebuie să fii în viață pentru a face un sacrificiu”, a spus ea. „Așadar, este vorba de viață umană, pentru că ei sacrifică vieți umane în aceste ritualuri de avort”.  

PenaVega a spus că, deși s-a confruntat cu reacții negative pentru convingerile sale pro-viață în calitate de actriță proeminentă, nu se teme să fie în mod deschis pro-viață.  

„Rămân fermă în convingerile mele”, a spus ea. „Nu am de gând să mă clatin. Câteva tweet-uri răutăcioase sau oameni răutăcioși pe internet nu mă vor face să mă răzgândesc în ceea ce privește poziția mea. Nu știu de ce oamenilor le este frică să vorbească despre asta. Dacă tu crezi că viața umană este viață umană, atunci când începe?”. 

PenaVega nu este singura celebritate care s-a pronunțat împotriva avortului. În luna ianuarie a anului trecut, actorul de la Hollywood Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolurile principale din serialul de televiziune Hercules: The Legendary Journeys și Andromeda și care a jucat, de asemenea, în filme creștine, printre care God’s Not Dead, a provocat controverse în mass-media după ce a scris pe Twitter că avortul este „crimă” la o zi după cea de-a 50-a aniversare a procesului Roe vs. Wade.  

„Avortul este uciderea celor nenăscuți”, a scris el pe Twitter pe 23 ianuarie. „Nu există nicio dezbatere aici”. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *