Life Lifestyle National Natural Technology Ucraina

[VIDEO] SUA continuă translocarea de echipamente militare în Europa. O imensă cantitate poziționată într-un port polonez

Avem o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind opturată de algoritmii lui Zuckerberg. Ne puteți urmări AICI.

O instituție media de monitorizare baltică a publicat imagini cu o cantitate enormă de echipamente militare americane pregătite pentru a fi mutate din portul Gdynia din Polonia.

Întinderea de echipament militar este descrisă ca fiind echipament aparținând Brigăzii a 3-a de luptă a Brigăzii blindate a armatei americane, Divizia 1 Cavalerie. Unele relatări ale presei est-europene susțin că cel puțin o parte din aceste echipamente, care par a avea mai multe terenuri de fotbal în lungime, sunt destinate Kievului.

Sute de vehicule militare grele pot fi văzute în imagini, inclusiv transportoare blindate de personal, tancuri și camioane blindate.

În pofida afirmațiilor potrivit cărora echipamentele sunt destinate Ucrainei, o sursă care a difuzat pe scară largă imaginile, “Baltic Security”, a scris că acestea se află în portul polonez “în vederea redistribuirii către partea continentală a Statelor Unite, după ce au servit în cadrul operațiunii Atlantic Resolve”.

Citiți și:

Agenția rusă Sputnik a notat că “Cu toate acestea, unele instituții media poloneze și ucrainene nu s-au gândit de două ori înainte de a afirma că o parte din echipamentele militare văzute în filmuleț vor fi redistribuite în Ucraina, unde Rusia își continuă operațiunea militară specială”.

Rămâne însă că “Nici Casa Albă și nici Pentagonul nu au comentat încă acest subiect”.

“Înregistrarea apare în condițiile în care SUA se angajaseră deja să acorde Kievului asistență militară și de securitate în valoare de peste 100 de miliarde de dolari de la începutul operațiunii speciale rusești”, continuă publicația de stat. Având în vedere cât de disperate sunt în acest moment liniile de front ucrainene, în special în Bakhmut, pentru mai multe muniții și echipamente – ar fi surprinzător dacă aceste rânduri și rânduri de echipamente nu se îndreaptă în cele din urmă spre Ucraina.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *