man Model National Știri

O adolescentă din Ucraina a fost găsită moartă pe o plajă din Marea Britanie. Cauza decesului este încă inexplicabilă

O adolescentă din Ucraina a fost găsită inconștientă, pe o plajă din South Devon, autoritățile fiind acum în alertă, scrie RTV. 

Dispariția fetei a fost semnalată sâmbătă, de către mama acesteia, însă, după două zile, ea a fost găsită în locul menționat și tranportată de urgență la spital. Din păcate, aceasta a decedat.

„Am fost chemați în seara zilei de sâmbătă, 4 martie, după ce ne-a fost raportată dispariția unei fete de 14 ani în zona Dawlish. Au avut loc căutări în zonă cu sprijinul elicopterului poliției și al gărzii de coastă, iar o persoană inconștientă a fost găsită pe plaja Dawlish. Ea a fost ulterior transportată pe calea aerului la Spitalul Royal Devon and Exeter, unde, din păcate, a murit apoi. Identificarea oficială a avut loc și rudele apropiate au fost informate”, a declarat inspectorul Becky Davies, din cadrul Poliției din Devon și Cornwall.

Autoritățile britanice au luat legătura cu Ambasada Ucrainei:

„S-a luat legătura cu Ambasada Ucrainei, iar Ministerul de Interne este, de asemenea, la curent cu acest incident”, a spus inspectorul Becky Davies.

Potrivit informațiilor publicate de DailyMail, numele fetei era Albina Yevko, în vârstă de 14 ani. Aceasta locuia în Dawlish împreună cu mama sa și o familie britanică. Sursele menționate susțin că cele două s-ar fi refugiat în Marea Britanie în urmă cu un an, la începutul invaziei. 

„Tratăm în prezent acest deces ca fiind inexplicabil, iar cercetările cu privire la circumstanțele în care s-a produs acesta continuă. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii adolescentei în aceste momente tragice”, a adăugat Davies.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *