man Model National Știri

Mai mulți medici și oameni de știință din Mississippi au cerut încetarea vaccinării anticovid: Statul trebuie să retragă aceste produse de pe piață. Nu mai pot fi administrate!

Un grup de medici renumiți, alături de mai multe persoane care au suferit vătămări în urma vaccinării anticovid, precum și oameni de știință, au luat cuvântul în clădirea Capitoliului din Mississippi și au cerut oficialilor statului să înceteze vaccinarea anticovid și, totodată, să convoace un mare juriu pentru a investiga autorizarea vaccinului, relatează Zero Hedge.

Luni și marți, organizația pentru libertate medicală MS Against Mandates (MAM) a organizat în Jackson, Mississippi, Conferința pentru libertate medicală din Mississippi, la care au participat peste o sută de medici, mai mulți denunțători, șase pacienți răniți de vaccinuri confirmate de medici și doi părinți ai căror fii au murit după ce au primit vaccinurile.

Dr. John Witcher este co-fondator și fost președinte al MAM. El a renunțat la poziția de lider pentru a se concentra asupra candidaturii sale la funcția de guvernator al statului Mississippi în alegerile guvernamentale din 2023.

MAM a orchestrat evenimentul care a dat o voce multora dintre cei care sunt reduși la tăcere în mass-media și în comunitatea medicală, cum ar fi Dr. Peter McCullough, un medic internist și cardiolog practicant din Dallas, care este, de asemenea, consilier medical național pentru MAM.

McCullough a declarat pentru The Epoch Times că scopul mesei rotunde de trei ore și jumătate – prezidată de reprezentantul republican al statului Randy Boyd – a fost în primul rând acela de a educa oficialii din Mississippi cu privire la preocupările legate de siguranța vaccinului.

„Statul trebuie să retragă aceste produse de pe piață”, a spus McCullough. „Nu mai poate fi administrat niciun vaccin COVID-19 în statul Mississippi”.

McCullough, autorul cărții „Curajul de a înfrunta COVID-19: Prevenirea spitalizării și a morții în timp ce luptăm împotriva complexului biofarmaceutic”, a declarat că problema esențială a vaccinurilor este problema de siguranță pentru numărul mare de persoane care le-au administrat fără un consimțământ informat cu privire la evenimentele adverse.

„CDC spune acum că 92% dintre americani au făcut cel puțin un vaccin și că 79% au făcut două vaccinuri”, a spus McCullough. „Dacă există preocupări legate de siguranță, aceasta este o problemă, deoarece numitorul este atât de mare”.

Din cauza acestor numere mari, orice efect secundar rar nu este rar din punct de vedere al siguranței și, așa cum s-a auzit în mărturii, există îngrijorări că oficialii statului nu au ținut evidența numărului total de leziuni și chiar le-a subestimat”, a spus McCullough.

În Mississippi, care reprezintă sub 1% din populația SUA, McCullough a estimat că există câteva sute de persoane care au fost rănite de vaccinuri și că unele au murit din cauza vaccinurilor.

„Sunt câteva sute de persoane în plus și nu era nevoie să se întâmple așa ceva”, a spus McCullough. „Nimic din toate acestea nu trebuia să se întâmple”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *