Civice man Model National

SURPRIZĂ URIAȘĂ la Mănăstirea Văratec – VIDEO

Surpriză uriașă la Mănăstirea Văratec, se intitulează o filmare publicată de Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” după o tabără voinicească de lucru la sfânta mănăstire, în care se prezintă un act extraordinar al Maicii Iosefina Giosanu, stareța bijuteriei monastice a Moldovei.

Ca gest de recunoștință din partea mănăstrii, tinerii Frației Ortodoxe au primit în dar părticele din moaștele Sfinților Iosif de la Văratec și Sfântului Moș Gheorghe Pelerinul și o icoană. Voluntarii Frăției au avut posibilitatea să sărute și psaltirea Sfântului Gheorghe Pelerinul, descoperită de mărturisitorul Arhim. Ioanichie Bălan, autorul unei biografii calde a sfântului venit din Transilvania română pentru a tămădui cu rugăciunile sale neîncetate pe cei în nevoi, a se așeza în turnul clopotniță al lui Ștefan cel Mare și Sfânt de la Piatra Neamț și a se ruga în ctitoriile marelui voievod și în cea a Sfântului Iosif, Mănăstirea Văratec, unde se află moaștele sale spre închinare.

Vedeți Fotografii cu sărbătorile anuale de la Văratec în GALERIA FOTO

Cum a fost în tabăra de lucru a Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe puteți vedea în imaginile de mai jos. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *