man Model National Știri

Codrin Ștefănescu a anunțat că se luptă cu o boală nemiloasă: Mă lupt până la capăt. Merg cu speranța că voi învinge!

Codrin Ștefănescu, președintele Partidului Alianța pentru Patrie (APP), formațiune fondată de Liviu Dragnea, a anunțat, pentru Playtech, că se luptă cu o boală nemiloasă.

Codrin Ștefănescu a făcut primele declarații privind starea sa actuală de sănătate, după analizele medicale efectuate în Elveția: 

„Mă lupt până la capăt, în felul meu, personal, cu doamna cu coasa! Asta e tot ce trebuie să știe lumea. E ceva personal, despre care vă închipuiți că nu-mi face plăcere să dau detalii. Dar vă pot asigura pe toți că mă voi lupta cu îndârjire până la capăt!”.

Codrin Ștefănescu a anunțat la jumătatea lunii ianuarie că se retrage din viața politică a țării.

Politicianul a evitat să spună dacă diagnosticul primit din partea medicilor este unul legat sau nu de amenințarea „bolii teribile a secolului”, cancerul.

„Nu voi intra în amănunte, fiindcă nu le-am comunicat nimănui, nici măcar celor mai apropiați membri ai familiei! În această bătălie, toată lumea are speranța, cel puțin la un moment dat, că va reuși să învingă! Așa că am și eu speranțele mele!”, ne-a declarat celebrul politician, pentru Playtech Știri.

Codrin Ștefănescu a revenit pentru doar două săptămâni în țară.

„M-au trimis în țară pentru circa două săptămâni, să iau vitamine. Apoi, mă întorc la tratamentul pe care-l am de urmat!”, a precizat cel care o bună perioadă a lunii februarie a fost internat într-o clinică din Elveția.

Nici Codrin Ștefănescu, nici colaborătorii săi apropiați nu au dorit însă să ofere detalii despre specificul clinicii respective.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *