man Model National Știri

Steve Mackey, basistul trupei Pulp, a murit subit la vârsta de 56 de ani

Steve Mackey, basistul trupei Pulp, a murit la vârsta de 56 de ani. Potrivit unui comunicat al trupei, Mackey, acesta a decedat joi dimineață. Cauza morții nu a fost dezvăluită, potrivit SkyNews.

Împărtășind pe Instagram o fotografie făcută în timpul turneului din 2012, trupa a spus: „Dragul nostru prieten și basistul Steve Mackey a murit în această dimineață. Gândurile noastre sunt alături de familia & cei dragi lui.”

Într-o declarație separată, soția sa, Katie Grand, a spus: „După trei luni de spitalizare, luptând cu toată puterea și determinarea, suntem șocați și devastați că ne-am luat rămas bun de la soțul meu strălucitor și frumos, Steve Mackey. Steve a murit astăzi, o pierdere care ne-a lăsat pe mine, pe fiul său Marley, pe părinții Kath și Paul, pe sora Michelle și pe mulți prieteni, toți cu inima frântă.”

Aceasta l-a descris de asemenea, ca fiind un om talentat și prețuit de cei din jurul său:

 „Steve a fost cel mai talentat om pe care l-am cunoscut, un muzician, producător, fotograf și cineast excepțional. Ca și în viață, a fost adorat de toți cei din jur Aș dori să le mulțumesc din suflet tuturor angajaților NHS care au lucrat neobosit pentru Steve. Ne va lipsi dincolo de cuvinte”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *