man Model National Știri

Protest în fața Școlii Centrale din Capitală după ce elevii au fost puși să vizioneze un film care promovează HOMOSEXUALITATEA și SINUCIDEREA

Mai mulți părinți revoltați s-au adunat la un manifest în fața Școlii Centrale din București în această dimineață. Aceștia au protestat față de acțiunile dascălilor care au pus mai multe clase să vizioneze un film cu băieți homosexuali. Și mai grav, deznodământul peliculei e stupefiant în contextul dat: din cauza iubirii neconvenționale, unul dintre ei se sinucide, potrivit EVZ.

Prin urmare, așa cum a publicat ActiveNews cu o zi în urmă, filmul urmărit, intitulat CLOSE, de elevii aflați în școala generală, promovează nu doar homosexualitatea, ci și sinuciderea, iar dascălii au integrat programul de vizionare ca un segment „educațional” necesar. 

Protestul a fost organizat de Alianța Părinților din România, și a scos la iveală nu doar nemulțumirea evidentă a acestora, cât și revolta și asta deoarece mai multe acte de acest gen au fost reclamate, inclusiv faptul că elevii mai mari au fost puși să facă un eseu dintr-o carte de lectură erotică: „Prima lectură din clasa a IX-a la Limba Română a fost Portretul lui Dorian Gray, tema LGBT”, spune un părinte, potrivit sursei citate. 

„Prima lectură din clasa a IX-a la Limba Română a fost Portretul lui Dorian Gray, tema LGBT”, spune un părinte, potrivit sursei citate. 

Pentru moment, nici școala și nici organele de stat nu au dat un răspuns cu privire la acest eveniment, mai informează sursa citată. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *