man Model National Știri

Gigi Becali, la procesul legat de Referendumul pentru Familie: Pușcăria este reeducare. Vrei să mă reeduci la pușcărie că am zis că vreau să nu se căsătorească bărbat cu bărbat?

Gigi Becali, a fost trimis din nou în judecată. Potrivit portalului just.ro, este vorba de un dosar din 2018 când Becali a votat la Referendumul pentru familie, deși nu avea acest drept, după condamnările primite în 2013. Dosarul a fost deschis la Judecătoria Buftea, iar omul de afaceri a fost trimis în judecată marți, 3 ianuarie, pentru „fraudă la vot (art.387 NCP) alin.1 lit. a cu aplicare art. 41 alin.1 C pen”, se arată pe site-ul judecătoriei, potrivit RTV. 

Acesta a făcut o declarație explozivă pentru sursa citată, acuzând neomarxiștii din fruntea statului că i-au manipulat dosarul fiindcă a promovat căsătoria dintre un bărbat și o femeie și valorile creștine. 

„Băi, tată, eu nu am angajat nici avocat, am zis ca este o glumă, eu nici nu l-am cunoscut pe procuror, venea ofițerul si zicea „Nea Gigi, bem o cafea, el scria eu nu stiam ce a scris„. Ce e aia că a votat, nu poate sa îți ia nimeni dreptul, e chestie de mii de ani, eu am participat cu zeci de mii de euro la tragerea de semnal, pai ai dat bani pentriz familia tradițională și tu nu vii, ca să vina lumea?, si vezi doamne, nici nu a trecut referendum, le-am luat în râs. Mi-a fost însă frică, dacă mă instigă la ceva? Cine a făcut dosarul? Hahaha, cine a pus? Unii care mă urăsc, cine a pus la cale, despre ce a fost vorba de  bărbat cu femeie sau bărbat cu bărbat, aia cu bărbat cu bărbat, pai nu ne lasi pe noi….Pai iti dai seama ca de la ei, de la neomarxiști a pornit. România e o tara eu o iubesc dar statul este unul criminal, pai dacă eu am dreptul la 30 de zile libere într-un an si nu îmi dai. o sa uit eu? Puscaria este reeducare, si ce sa faci? Sa ma reeduci la pușcărie că am zis că vreau sa nu se căsătorească bărbat cu bărbat, ce reeducare e asta?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *