man Model National Știri

Fenomene stranii în lume: O înregistrare video devenită virală arată sute de păsări căzând în gol într-un orășel din Mexic. ANTENELE 5G? VIDEO

Natura poate fi fascinantă din multe puncte de vedere, la fel și creaturile care trăiesc pe planetă. Există mai multe cazuri în care păsări în număr mare au fost observate prezentând comportamente ciudate, ieșite din ordinea lor naturală. De la manifestarea unor păsări chiar înainte ca Turcia să fie zguduită de un cutremur puternic până la mii de ciori adunate pe o insulă japoneză, câteva videoclipuri cu păsări și activitățile lor ciudate au devenit recent virale. Alăturându-se acestui val, un alt videoclip dintr-un oraș din nordul Mexicului a atras atenția internetului, în care păsări în număr mare au fost văzute căzând din cer spre moarte, scrie FirstPost. Să fie influențate de Antenele G5, s-au întrebat mai mulți internauți.
Potrivit presei mexicane, experții încă nu reușesc să găsească motivul morții a sute de păsări. The Guardian a relatat că experții au spus că cel mai probabil stolul a fost „alungat” de sus de o pasăre prădătoare care s-a coborât în picaj pentru a face o captură. Cu toate acestea, văzând înregistrarea video, este evident că s-ar putea să nu fie așa. Videoclipul a fost surprins de o cameră de supraveghere chiar în momentul în care sute de mierle au căzut brusc din cer și s-au lovit de trotuar în orașul Cuauhtémoc din Mexic. Într-o versiune mai lungă a videoclipului, unele dintre păsări au fost văzute zăcând moarte pe trotuar, în timp ce altele și-au revenit din cădere și au zburat.

În special, cauza exactă a căderii bruște a păsărilor nu este încă cunoscută, autoritățile suspectând mai multe motive. Între timp, utilizatorii rețelelor de socializare au intrat și ei în secțiunea de comentarii și și-au împărtășit reacțiile. Unii au împărtășit și clipuri cu incidente similare.

video

În special, un incident de tip similar a fost raportat recent în Honshu, o insulă japoneză situată în apropiere de Kyoto. Videoclipul arată cum sute de ciori se adună în mod misterios pe străzi fără niciun motiv. În timp ce autoritățile nu au reușit să înțeleagă logica din spatele aceluiași lucru, un astfel de comportament al păsărilor și al animalelor este de obicei considerat un indiciu al declanșării unui dezastru natural. 

 De asemenea, un astfel de videoclip a apărut recent din Turcia, unde un stol de păsări a fost văzut zburând haotic chiar înainte ca puternicul cutremur care a lovit țara să producă o uriașă nenorocire.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *