man Model National Știri

Doliu în presa vasluiană: Jurnalistul Cătălin Sîmpetru a încetat din viață la numai 44 de ani

 O veste șocantă a generat rumoare în această dimineață, luând prin surprindere întreaga presă vasluiană! Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din Vaslui, omul de radio Cătălin Sîmpetru, a încetat din viață, la numai 44 de ani. Cătălin, spun apropiații, se confrunta de ceva timp cu anumite probleme de sănătate, însă nimeni nu s-ar fi așteptat la acest deznodământ, potrivit Vremea Nouă. 

Vestea anunță o mare pierdere pentru radioul din Vaslui. Cătălin Sîmpetru a lucrat la Radio Unison, apoi și la televziunea locală V24, iar în ultimul timp prezenta știrile la Radio Smile FM.

„Pur și simplu, nu îmi vine să cred, mi-e aproape imposibil să accept moartea lui Cătălin. Am lucrat ani la rând împreună și pot să spun despre el că era un om excepțional! Era modest, calm și un bun profesionist. Îmi găsesc cu mare greutate cuvintele potrivite… Aș putea povesti o mulțime de lucruri despre colegialitatea lui, despre devotamentul său pentru profesia aceasta deloc ușoară și pentru colectivul în care lucra. Era acolo mereu și te puteai baza pe el, indiferent de situație, de oră. A fost pasionat de radio și ascultătorii l-au îndrăgit necondiționat. A fost ani la rând vocea dimineților vasluiene! Îmi pare atât de rău și încă nu pot asimila pe deplin vestea aceasta care, fără îndoială, i-a bulversat pe toți colegii din presă locală. Transmit sincere condoleanțe familiei sale și sper să aibă puterea necesară de a trece peste această încercare foarte grea”, a transmis jurnalista Aurina Petrea.

„Era un profesionist pasionat, era un om de calitate și un prieten pe care te puteai baza. Era căsătorit, avea o familie frumoasă și era tatăl unui băiat. Era un om împlinit. Iată însă că problemele de sănătate s-au dovedit mai grele și mai complicate poate chiar și decât el și-a închipuit. Ne pare foarte rău, e cutremurătoare această veste”, au reacționat apropiații săi, vizibil marcați de cele întâmplate.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *