man Model National Știri

O asistentă creștină din Marea Britanie a fost suspendată dintr-un program de certificare fiindcă s-a opus teoriilor predate, care susțineau că motivul rasismului este creștinismul

O asistentă medicală creștină a fost suspendată dintr-un program de certificare a SNS după ce a spus că „a fi alb nu te face rasist”. Amy Gallagher a declarat că hărțuirea și intimidarea din partea personalului rănit au lăsat-o cu o anxietate paralizantă, scrie TheGatewayPundit.

Profesorii de la NHS din Marea Britanie au sugerat de asemenea că creștinismul este responsabil pentru rasism pentru că „este european”. Amy Gallagher a intentat un proces împotriva Tavistock Trust, unde a urmat cursul în cauză: 

Amy s-a dezlănțuie pe Twitter în urma calvarului ei.

Cotidianul Daily Mail a relatat:

O asistentă medicală creștină a rămas cu „anxietate paralizantă” după ce a fost „intimidată” de șefii NHS „woke” pentru că a spus că a fi alb nu te face rasist.

Amy Gallagher, în vârstă de 34 de ani, o asistentă medicală  din Orpington, Kent, se afla la un curs de psihologie medico-legală, unde se pregătea să devină psihoterapeut la clinica Portman, care face parte din The Tavistock and Portman NHS Trust.

Într-un interviu în exclusivitate pentru MailOnline, Amy a dezvăluit cum șefii NHS i-au provocat o „anxietate paralizantă” după ce a contestat opiniile „rasiste” și „ofensatoare” ale acestora în cadrul cursurilor la care a fost obligată să participe. Lectorii de la Tavistock and Portman NHS Trust i-au spus că „albii nu înțeleg lumea” și că „creștinismul este responsabil pentru rasism pentru că este european”, într-o serie de discuții  „corecte din punct de vedere politic”.

Unul dintre seminariile de la Tavistock s-a numit chiar „Albul – o problemă a vremurilor noastre” și a inclus o descriere pe site-ul Trustului conform căreia „problema rasismului este o problemă a albului”.

Atunci când Amy a contestat aceste opinii controversate, a fost „intimidată” de personal și suspendată de la curs, până când se va efectua o anchetă pentru a se stabili dacă este în siguranță pentru a lucra cu pacienții.

Aproape un an mai târziu, nicio investigație nu a avut loc. Aceasta înseamnă că visul ei de a deveni psihoterapeut atârnă de un fir de ață.

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, un lector al cursului a încercat, de asemenea, să-i interzică accesul la locul de muncă de zi cu zi ca asistentă medicală în domeniul sănătății mintale.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *