man Model National Știri

Valeria Ogășanu, actrița din Frații Jderi și Trandafirul galben, a murit în urma unui cancer galopant. Mihai Ogășanu: A avut o formă rară de cancer care i-a împânzit tot corpul

Marea actriță Valeria Ogășanu (76 de ani) s-a stins din viață, duminică dimineață, la casa familiei din Cornu (Prahova). Era cunoscută din filme precum „Frații Jderi”, „Fram” și „Trandafirul galben”, relatează  Playtech.

Într-un interviu exclusiv pentru Playtech-Știri, Mihai Ogășanu a oferit mai multe detalii despre decesul mamei lui, actrița Valeria Ogășanu. Compozitorul a dezvăluit că aceasta a dus o luptă grea cu boala secolului, cancerul, iar ultima perioadă fusese foarte grea, pentru că „începuseră suferința și durerile”.

„Azi, la ora 9 dimineața, mama mea dragă a încetat din viață, a plecat la Cer, după o luptă dură, de doi ani, cu cancerul. În ultima perioadă începuseră suferința și durerile, i-a fost din ce în ce mai greu. Așa a vrut Dumnzeu să se întâmple. Pe tata îl susținem cât putem, și el suferă enorm, s-au iubit, s-au adorat toată viața, a fost o iubire imensă. Niciodată nu ești pregătit pentru astfel de momente grele, iar când îți mor părinții, este foarte dureros. Odată cu moartea mamei simt că s-a rupt o bucățică din mine, din inima mea, acesta este sentimentul. Mama va fi înmormântată marți, la ora 12.00, în cimitirul din comuna Cornu”, a mărturisit fiul regretatei actrițe.

Potrivit compozitorului, Valeria Ogășanu a avut o formă rară de cancer, care i-a împânzit tot corpul, care nu i-a permis nici să fie operată. „A fost ceva galopant”, a mai spus el.

Conform sursei citate, soția celebrului actor Virgil Ogășanu s-a confruntat cu mai multe afecțiuni, iar după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus în anul 2021, organismul ei a avut de suferit.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *