man Model National Știri

Un șofer de camion din Italia a decedat în urma unui infarct la volan. Acesta transporta lichid inflamabil însă a reușit să evite producerea unui dezastru în ultimele secunde

Giovanni Gaito, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Napoli, a murit din cauza unui infarct, în timp ce se afla la volanul unui TIR pe care îl conducea pe o autostradă din Italia. A început să se simtă rău și, cu ultimele puteri, a reușit să tragă pe dreapta și să nu provoace un accident catastrofal, scrie RTV. 

Tragicul eveniment a avult loc ieri, 23 de februarie, pe tronsonul de pe A1 dintre Frosinone și Ceprano, în Italia. Din păcate, medicii ajunși la fața locului pentru a oferi primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru Giovanni, care, potrivit martorilor, a încercat să evite, cu ultimele sale forțe, un accident rutier. 

Cei aflați la locul producerii incidentului au suspectat că acestuia i s-ar fi făcut rău în momentul în care ar fi executat o serie de manevre pentru a trage camionul pe dreapta, evitând astfel producerea unui ambuteiaj, sau chiar a unei explozii, dat fiind faptul că, potrivit surselor din presa locală, acesta transporta lichid inflamabil.

Mai multe mesaje au fost postate pe rețelele de socializare de către familie și cunoscuții acestuia, la aflarea veștii. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *