man Model National Știri

Luptătorul UFC Damon Jackson, anunț surpiză: Fratele său a murit brusc la 2 săptămâni după ce a primit vaccinul COVID. INTERVIU BOMBĂ realizat de un român. VIDEO

La câteva luni de la moartea neașteptată a fratelui său, Damon Jackson, un luptător profesionist din UFC, încă mai caută răspunsuri, scrie sherdog.com.

Anul 2022 a fost unul greu pentru Jackson, în vârstă de 34 de ani, care l-a pierdut pe fratele său Bradley cu câteva zile înainte de a concura la UFC Fight Night 210 în septembrie anul trecut. Fostul deținător al titlului Legacy Fighting Championship și-a onorat regretatul frate nu numai prin schimbarea poreclei din „The Leech” în „Action” – așa cum îi spuneau prietenii lui Bradley -, ci și printr-o victorie prin KO tehnic de 69 de secunde asupra lui Pat Sabatini. Jackson se concentrează acum pe viitoarea sa misiune, dar crede că ceva nu se leagă în ceea ce s-a întâmplat cu fratele său.

„Încă nu știm cu adevărat”, a spus Jackson. „Nu răspundea la apeluri și mesaje, așa că ne-am dus să vedem ce face și l-am găsit în casa lui. Nu avea încă prea mult sens. Am încercat să ne dăm seama ce s-a întâmplat. Ar fi putut să fie vaccinul, sau alte medicamente, ar fi putut fi mai multe  lucruri. Nu există niciun motiv aparent prezent pentru care s-a întâmplat asta. A apărut de nicăieri. Avea 37 de ani, așa că nu prea are sens. A fost vaccinat cu puțin timp înainte, cu aproximativ două săptămâni înainte. Nu vreau să intru în conspirații și alte chestii de genul ăsta, dar nimic nu se leagă. Încercăm să găsim niște răspunsuri, dar deocamdată nu avem niciun răspuns.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *