man Model National Știri

Medicii legiști au stabilit cauza decesului stewardesei în vârstă de numai 24 de ani care a decedat în timpul zborului de la Tirana: Tânăra a suferit SINDROMUL MORȚII SUBITE

O stewardesă în vârstă de 24 de ani s-a prăbușit și a murit la câteva minute după ce avionul său a aterizat în Anglia, potrivit unei anchete. Greta Dyrmishi, stewardesă la Air Albania, se afla într-un zbor de la Tirana, capitala țării est-europene, la aeroportul Stansted din Essex, când leșinat brusc, potrivit Itv.

Paramedicii au fost chemați la aeronavă pe 21 decembrie și au luptat pentru a-i salva viața.

Medicul legist din Essex a dezvăluit miercuri că moartea doamnei Dyrmishi a fost rezultatul sindromului morții subite la adulți (SADS).

Potrivit Fundației Britanice a Inimii, SADS, cunoscut și sub numele de sindromul morții subite, este „atunci când cineva moare brusc și neașteptat în urma unui stop cardiac, dar cauza stopului cardiac nu poate fi găsită”.

În cadrul anchetei de la Essex Coroner’s Court s-a aflat că East of England Ambulance Service Trust a trimis două ambulanțe, un vehicul al echipei de intervenție în zone periculoase, un vehicul al ofițerului de ambulanță. De asemenea, Essex and Herts Air Ambulance a răspuns la rapoartele privind starea gravă a unei femei.

Michelle Brown, medicul legist din Essex, a declarat că moartea doamnei Dyrmishi va fi supusă unei anchete documentare complete.

„Această femeie în vârstă de 24 de ani făcea parte din echipajul de cabină al unui zbor din Albania și se afla pe pistă când a părut să leșine și i s-a acordat primul ajutor de bază”, a spus ea.

„Zece minute mai târziu nu mai avea puls și a început resuscitarea cardio-respiratorie. Paramedicii au tratat-o și au confirmat că a decedat. O autopsie post-mortem a constatat că a murit din cauza sindromului morții subite a adulților”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *