man Model National Știri

Cât valorează o viață pierdută în urma vaccinului anticovid. Suma ofensatoare cu care a fost despăgubită o familie din Italia

Familia victimei– după cum relatează un reportaj de la Tg3 Rai Sicilia – a obținut o despăgubire mizerabilă, rușinoasă și jignitoare de 77 de mii de euro de la Ministerul Sănătății, informează Il Paragone.

Astfel, viața unei persoane în ochii Guvernului valorează doar 77 de mii de euro.

În fața câștigurilor miliardarului Big Pharma cu vaccinuri anti Covid. Avocatul familiei, Valerio Messina, a făcut-o cunoscut: „Experții numiți de parchet au stabilit, ca și în alte 8 dosare din Italia., că cauza morții a fost tocmai administrarea vaccinului pe baza utilizării adenovirusului. Profesorul, mamă a unui copil de un an și jumătate , a murit în urma unei tromboze cerebrale cauzate de inocularea vaccinului”.

Avocatul vorbește despre alte 8 cazuri, dar știm că sunt multe altele. Opt sunt doar cele recunoscute și de Stat. A fost efectuată o operațiune de cenzură rușinoasă asupra celorlalți, pentru a împiedica deschiderea cutiei Pandorei.

Cu toate acestea, pe lângă persoanele care au murit imediat după inocularea vaccinului, există și toți cei care continuă să moară – în special copii și tineri – din cauza efectelor adverse pe termen lung . Așa-numitele „morți subite” care decimă Italia, cu cifre nemaivăzute până acum. Dar continuăm să păstrăm tăcerea, să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. Familia Zeilei Guzzo, în schimb, se ceartă. Și definește cuantumul despăgubirii pentru decesul provocat de vaccinul Astrazeneca drept „derizoriu și ofensator pentru o pierdere care a provocat atât de multă durere”.(Continuați să citiți după fotografie)

Soțul, fiul și surorile vor fi despăgubiți. „ Viața nu are preț – spune soțul profesoarei, Andrea Nicosia – dar această sumă este o ofensă pentru copilul meu care a rămas orfan la vârsta de 2 ani . A trebuit chiar să luptăm pentru asta. Mă simt de două ori trădat de stat”. Cu toate acestea, familia Zeilei Guzzo nu vrea să se oprească aici și acum este gata de luptă. „Vom merge mai departe în procesele penale și civile pentru a obține dreptate”, adaugă avocatul. Familia a fost prima din Italia care a primit despăgubiri, în iulie anul trecut. Și acum – după cum avertizează soțul ei –  vor da în judecată chiar Astrazeneca. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *