man Model National Știri

Bombă în fotbal! Președintele Universității Craiova dezvăluie că vaccinul i-a distrus sistemul imunitar: Am fost obligat să mă vaccinez. N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii ani

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, a dezvăluit că în ultimii doi, trei ani și-a simțit sistemul imunitar mai slăbit ca niciodată. Oficialul oltenilor susține că nu s-a îmbolnăvit în toată viața lui de atâtea ori cât a făcut-o de când s-a vaccinat, relatează Prima Sport.

Fostul atacant, campion alături de Universitatea Craiova și ca jucător, și ca antrenor, a ajuns la concluzia conspiraționistă că întreaga pandemie a fost premeditată. În plus, Cârțu a spus că nu s-ar fi vaccinat dacă nu ar fi fost obligat de ”natura meseriei”.

”Nu înțeleg cum putea să intre lumea la pușcărie, că instigă la violență, când spuneau unii că e un virus făcut de om, iar acum să le dai dreptate ălora.

Nu se ia niciun fel de măsură! Ce-a făcut, mă, a plecat cu eprubeta în buzunar la întâlnire?! 

Eu cred că totul a fost premeditat. De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. De la vaccin. Dacă nu eram angajat la club și prin natura meseriei, nu aș fi făcut vaccinul. 

Ce vreți? Să accept că un șobolan se suie pe un liliac, fac dragoste și se îmbolnăvește toată planeta? N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani!”, a declarat Cârțu pentru GSP. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *