man Model National Știri

Bombă în politica SUA: A fost semnalată o potențială infracțiune în legătură cu convorbirea dintre președintele Trump și secretarul de stat din Georgia, Brad Raffensperger- privitoare la alegeri. Dar nu a lui Trump. INTERVIU EXPLOZIV

După toate controversele legate de apelul telefonic pe care președintele Trump l-a dat secretarului de stat din Georgia, Brad Raffensperger, la începutul lunii ianuarie 2020, s-ar putea ca până la urmă să se fi comis o infracțiune, scrie TheGateWayPundit. 

Președintele Trump a avut o convorbire telefonică cu secretarul de stat Brad Raffensperger pe 2 ianuarie 2021.  Președintele Trump a avut nenumărate probleme legate de buletinele de vot și de proces identificate în alegerile din 2020 din stat.  Raffensperger a certificat alegerea incertă din 2020 din Georgia pentru Joe Biden, dându-i victoria lui Biden cu 12.000 de voturi.  Cu toate acestea, au existat până la un milion de potențiale probleme legate de buletinul de vot, cu sute de mii de probleme identificate de mai mulți experți.

Trump a angajat o firmă de audit pentru a verifica rezultatele statului după alegeri, iar acesta și senatorul și fostul judecător din Georgia William T. Ligon, au găsit sute de mii de probleme referitoare la rezultatele alegerilor care au fost ignorate de secretarul de stat Raffensperger. Trump l-a sunat pe Raffensperger la 2 ianuarie 2021, cerându-i acestuia să analizeze unele dintre elementele descoperite de auditorul său.  Existau destule dovezi pentru ca un om integru să știe că alegerile nu erau certificabile.

În loc să răspundă la solicitările lui Trump, așa cum a promis în timpul convorbirii, Raffensperger și echipa sa au înregistrat convorbirea fără să anunțe că este înregistrată și au împărtășit bucăți din convorbire cu Washington Post. Recent, procurorul Never-Trumper al comitatului Fulton, Fanni Willis, a alcătuit un mare juriu care să cerceteze convorbirea pentru a vedea dacă au fost comise infracțiuni legate de aceasta.  Din nefericire pentru Willis, cazul s-a dovedit a fi un mare nimic.

Willis a adus 75 de martori pe o perioadă de 7 luni și nu a găsit nimic. Președintele Trump nu a greșit cu nimic.  Avea datoria de a analiza rezultatele incerte din Georgia și de a determina cea mai bună modalitate de a aborda rezultatele de acolo. După atâta timp și bani cheltuiți, este ciudat că o întrebare nu a fost pusă niciodată vreunuia dintre martorii din marele juriu: Cine a înregistrat convorbirea telefonică a președintelui Trump și a fost acest lucru legal?  

Georgia este un stat cu un singur partid de consimțământ.  Acest lucru înseamnă că, în Georgia, este legal să înregistrați o conversație dacă sunteți un colaborator sau cu acordul prealabil al uneia dintre părțile implicate.  Acest lucru ar sugera că a fost în regulă ca Raffensperger și echipa sa să înregistreze în secret convorbirea cu președintele Trump.

Cu toate acestea, statul Florida are o altă politică.

Legislația din Florida privind înregistrarea stipulează că este un stat cu consimțământ în care sunt implicate duă părți. În Florida, este o infracțiune penală să folosești orice dispozitiv pentru a înregistra comunicări, fie că sunt prin cablu, orale sau electronice, fără consimțământul tuturor celor care iau parte la comunicare. Acest lucru înseamnă că în Florida nu aveți voie din punct de vedere legal să înregistrați o conversație la care luați parte decât dacă toate părțile sunt de acord.

De ce este important acest lucru?

Pentru că există motive să se creadă că Jordan Fuchs, adjunctul secretarului de stat din Georgia, care a participat la convorbirea cu președintele Trump, a înregistrat convorbirea din Florida. Ieri, la Joe Hoft Show, guru al integrității electorale din Georgia, Garland Favorito, de la VoterGA, a împărtășit că se crede că Fuchs se afla în Florida când a înregistrat convorbirea cu președintele și, dacă este așa, acest lucru ar fi probabil ilegal.

Începând cu minutul 18:30 din interviul de mai jos, Favorito a discutat despre problemele de integritate electorală din Georgia. Favorito a discutat apoi despre recentul efort politic al lui Fanni Willis, un procuror finanțat de Soros, și despre marele juriu al acesteia.

Cu toții știam că nu era nimic suspect în legătură cu acel apel telefonic, nimic criminal, toată lumea știa asta de la bun început și totuși, Fanni Willis a ales să lanseze această vânătoare de vrăjitoare politică. După ce vânătoarea de vrăjitoare s-a soldat cu nimic, judecătorul de caz și complicele lui Willis, judecătorul Robert McBurney, de la Curtea Superioară a comitatului Fulton, a decis să facă publice informații selecționate din mărturiile marelui juriu, într-o mișcare fără precedent, „care este nemaiauzită”.

Ei nu aveau nimic.

Favorito împărtășește apoi, la minutul 32:20, această dezvăluire șocantă:

„Permiteți-mi să mai adaug un singur lucru la ceea ce tocmai ați spus: Există un singur lucru care este ilegal în legătură cu această convorbire și anume înregistrarea convorbirii, despre care dovezile indică aici jos că a fost făcută de către asistentul secretarului de stat Jordan Fuchs când se afla în Florida.  Și anume, legislația din Florida presupune consimțământul ambelor părți și, prin urmare, înregistrarea convorbirii fără notificarea părților, dacă înregistrezi dintr-un stat cu două sensuri, este o încălcare a legii federale. 

Și acesta este unul dintre lucrurile pe care cred că Fanni Willis le-a ascuns și a împiedicat marele juriu să afle această informație.  Și, dacă vă amintiți, a fost în general acceptat aici și în alte cercuri că Jordan Fuchs a fost cel care a divulgat informația către Washington Post și a denaturat povestea, iar apoi Washington Post a trebuit să se răzgândească în legătură cu ceea ce scrisese anterior despre acea convorbire.

Întrebat de unde știa acest lucru, Favorito împărtășește că „se afla în  (Florida) în momentul apelului”. Favorito a spus că există postări pe rețelele de socializare care arată că se afla în Florida la momentul apelului din 2 ianuarie 2021. Acest lucru ar putea foarte bine să fie o infracțiune.  A fost publicarea înregistrării obținute ilegal, de asemenea, o infracțiune?

Ascultați întregul interviu mai jos:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *