man Model National Știri

Vladimir Putin, discurs incendiar, la un an de la începutul războiului: Kievul a cerut Occidentului bomba nucleară. Au trimis arme în Ucraina și au amplasat laboratoare secrete în toată țara

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a susținut un discurs în fața Parlamentului din Rusia, în care a atacat extrem de dur Occidentul, relatează Știripesurse

Putin a declarat că Ucraina a cerut Occidentului bomba nucleară și s-au pregătit pentru un război de foarte lungă durată.

”În discursul de astăzi vom discuta despre probleme extrem de importante.  Ne așteaptă schimbări importante în toată lumea, schimbări pentru viitorul nostru și al țării noastre.

Rivalul nostru s-a pregătit pentru un scenariu total diferit. Ceea ce s-a întâmplat în Donbass este o mare minciună!

 

Occidentalii au închis ochii la o mare minciună și la represiunea asupra pro-rușilor din Donbas.

Înaintea operațiunii speciale au avut loc între Kiev și Occident pentru arme grele, pentru arme împotriva Rusiei.

 

Kievul a cerut Occidentului bomba nucleară. Regimul de la Kiev s-a pregătit pentru un mare război.

Au trimis arme în Ucraina și au amplasat laboratoarele secrete în toată Ucraina.

Nu au nicio jenă să invoce acordul de la Minsk, dar uită ceea ce s-a întâmplat în Donbas. Este o metodă pentru a încerca să ne înșele! Sub umbrela unor rezoluții ONU încearcă să distrugă tot, așa cum au făcut cu Libia, cu Siria, cu alte țări.

Occidentul s-a obișnuit să scuipe pe întreaga lume și au o atitudine execrabilă față de țările lor. Noi ne apărăm interesele și poziția noastră! Nu se poate ca lumea să fie împărțită în state civilizate occidentale și restul lumii.

 

Tragediile din viețile oamenilor nu sunt importatnte pentru ei, pariază trilioane de dolari și încercă să jefuiască pe toată lumea și se acoperă cu cuvinte precum democrație și valori.

 

Încercă să eticheteze alte țări și să le insulte public și creează acea imagine a inamicilor în interiorul țărilor lor pentru a distrage atenția de la scandalurile din țările lor.

 

Distrag atenția de la situația socio-economică.

Aș vrea să vă reamintesc că în anii treizeci tările din vest au deschis calea pentru nașterea și dezvoltarea Germaniei naziste iar în acest secol fac asta în Ucraina.

 

Oricine care știe istorie, știe că încă din secolul XIX austro-ungarii  făcea același lucru iar singurul lor obiectiv era să separe aceste teritorii de legăturile lor istorice cu Rusia. Nu este nimic nou, istoria se repetă. Au susținut lovitura de stat din 2014, o lovitură de stat sângeroasă iar apoi s-au compurtat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Baza ideologică pentru asta a fost rusofobă.

 

E păcat să spui că un dintre unitățile din armata ucraineană a fos numită Azov. Este un nume care provine de la o unitate germană nazistă. Iar neonaziștii nu se ascund, recunos public de unde își trag istoria.

 

Vedem că celor de la putere nu le pasă. Vor să se lupte cu noi, vor să se lupte cu Rusia, iar asta înseamnă că vor folosi orice și pe oricine, teroriști, naziști, chiar și  diavolul însuși ar fi folosit împotriva Rusiei.

 

Este o politică de revanșă împotriva țării noatre. În secolul trecut și astăzi politica este aceeași, să direcționeze agresiunile către est. Noi am spus: nu luptăm cu Ucraina, poprul ucranean a devenit ostatic al stăpânilor lor din vest care ocupă această țară în mod politic economic și militar”, a declarat Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *