man Model National Știri

O activistă musulmană care a mințit timp de 10 că este de origine arabă, sud-asiatică și latină a fost demascată de propria mamă: Este Albă ca Zăpada!

Ofițerul senior de incluziune al unui grup de justiție socială din Philadelphia a mințit ani de zile în legătură cu identitatea sa etnică – susținând că este o femeie de culoare, deși este „albă ca zăpada”, potrivit mamei sale, potrivit NYpost.

Raquel Evita Saraswati, în vârstă de 39 de ani, care s-a născut Rachel Elizabeth Seidel, este ofițer principal pentru echitate, incluziune și cultură al American Friends Service Committee, care luptă împotriva „violenței, inegalității și opresiunii”, a relatat Intercept. Activista musulmană, care are acces la dosarele lucrătorilor și voluntarilor grupului quaker progresist, a pretins de ani de zile că este de origine latină, sud-asiatică și arabă.

Dar mama ei, Carol Perone, a declarat că Saraswati este de fapt de origine britanică, germană și italiană. „Eu îi spun Rachel. Nu știu de ce face ceea ce face”, a declarat Perone pentru Intercept. „Sunt albă ca zăpada și la fel și ea”.

Ea a adăugat: „Eu sunt germană și britanică, iar tatăl ei era italian calabrez. Ea a ales să trăiască o minciună, iar acest lucru mi se pare foarte, foarte trist”. Saraswati nu a răspuns la mai multe solicitări de comentarii din partea Intercept.

„Îi asigur pe oameni că, de îndată ce voi fi capabilă, voi oferi răspunsuri la recentele discuții și atacuri la adresa mea”, a scris ea pe Facebook sâmbătă. „Înțeleg toate reacțiile pe care le aveți. În prezent, îmi iau timp pentru a ajunge acolo unde pot răspunde într-un mod cât mai util și complet”.

Cazul lui Saraswati amintește de cel al celebrei falsificatoare de rasă Rachel Dolezal, o fostă președintă a filialei NAACP din Spokane, Washington, care a pretins în mod fals că este o femeie de culoare în 2015. Părinții ei caucazieni i-au prezentat certificatul de naștere și un teanc de fotografii din copilărie blondă și cu ochii verzi ca dovadă a adevăratei sale identități rasiale. Mai recent, reprezentantul republican din Long Island, George Santos, a fost prins într-o rețea de minciuni, inclusiv afirmând că este evreu – insistând ulterior că a vrut să spună că este „evreiesc”.

Comentatoarea media Sana Saeed a adus în discuție pentru prima dată identitatea lui Saraswati în 2015, când a scris pe Twitter: „Putem vorbi despre ‘Raquel Dolezal’ în comunitatea musulmană. Știți cu toții la cine mă refer”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *