man Model National Știri

Încă o femeie a fost ucisă de un câine în Capitală, la doar câteva zile de la cele două incidente tragice din zona Lacul Morii

Încă un caz dramatic a fost anunțat în cursul zilei de azi la București. O femeie a decedat după ce ar fi fost atacată de un câine. Această tragedie se petrece la doar câteva zile de la incidentele petrecute în zona Lacul Morii, acolo unde două femei au fost atacate de câini de luptă în decurs de mai puțin de o lună. 
La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine, transmite ȘtiripeSurse.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Potrivit aceleiași surse, cercetările sunt în curs de desfășurare, pentru stabilirea cauzei și a măsurilor ce vor fi luate ulterior. Trupul neînsuflețit al femeii urmează a fi tranportat la INML pentru efectuarea necropsiei. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *