man Model National Știri

Imaginile momentului! Zelenski și Biden au marcat prima aniversare a războiului din Ucraina la Kiev, într-o „vizită-surpriză”. DOVADA CLARĂ CĂ SUA SUNT ÎN ÎNȚELEGERE PERFECTĂ CU RUSIA

Președintele SUA a aterizat în Ucraina pentru a marca prima aniversare a războiului, devenind cel mai recent dintr-o serie de aliați occidentali care și-au întărit promisiunile de ajutor militar și condamnarea vocală a Rusiei cu o vizită în țara lui Zelenski, relatează Sky News.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că negocierile de luni cu președintele american Joe Biden, aflat într-o vizită supriză la Kiev, au fost „fructuoase” și „cruciale”.

„Sperăm ca 2023 să devină un an al victoriei”, a adăugat Zelenski, potrivit Știripesurse.

„Reconstituirea și recuperarea justiției este, de asemenea, importantă… iar agresorul trebuie să își asume responsabilitatea pentru agresiune și să ramburseze daunele”, a spus Zelenski, înainte de a mulțumi SUA pentru sprijinul acordat.

De subliniat că o asemenea „vizită-surpriză” nu se putea face fără acordul Rusiei și al lui Vladimir Putin personal, stabilit cel mai probabil cu mult timp înainte, în cadrul întâlnirilor dintre șefii serviciilor speciale americane și ruse.

VIDEO:

. DO

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *