man Model National Știri

Fostul Președinte al Statelor Unite, Jimmy Carter, a renunțat la tratamentul medical, alegând să-și petreacă timpul rămas acasă: Sunt împăcat. Am dus o viață minunată

Fostul președinte Jimmy Carter a decis să primească îngrijiri de tip hospice „în locul unei intervenții medicale suplimentare” la locuința sa din Plains, Georgia, a anunțat sâmbătă Centrul Carter, conform New York Post.

Bărbatul în vârstă de 98 de ani a luat această decizie după o „serie de scurte internări în spital”, a precizat centrul. „El are sprijinul total al familiei sale și al echipei sale medicale”.

Nepotul Jason Carter a declarat că patriarhul familiei și Rosalynn, soția sa de 76 de ani, sunt „împăcați”.

„Mi-am văzut ambii bunici ieri”, a scris Jason Carter pe Twitter. „Sunt împăcați și – ca întotdeauna – casa lor este plină de iubire”.

Fostul președinte, al cărui tumultuos mandat unic s-a încheiat în 1981, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în ultimii ani.

În august 2015, Carter a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta o masă din ficat. Mai târziu, în aceeași lună, el a ținut o conferință de presă pentru a dezvălui că medicii i-au găsit un melanom, „patru pete foarte mici”, pe creier.

„Sunt perfect împăcat cu ceea ce va urma”, a spus el, adăugând că a dus „o viață minunată”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *