man Model National Știri

Campion mondial la patinaj artistic, internat de urgență în spital cu pneumonie severă. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile și picioarele după ce boala a degenerat și s-a ajuns la o infecție a sângelui

Campionul olimpic la patinaj artistic, Roman Kostomarov, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în spital cu o pneumonie severă. Ulterior, boala a degenerat și s-a ajuns la o infecție a sângelui. Din cauza infecțiilor severe, medicii au luat decizia de a-i amputa picioarele și apoi mâinile sportivului, potrivit Știripesurse.

Între timp, starea lui Roman Kostomarov s-a deteriorat. Patinatorului artistic i s-a montat un dispozitiv de drenaj pentru a elimina lichidul.

Acum, corpul său se confruntă cu noi complicații – umflături severe din cauza septicemiei, fibroză pulmonară și probleme renale. Problemele care apar nu pot fi anticipate de către medici

„Roman Kostomarov este foarte umflat. Apa stă mult timp în corpul său din cauza rinichilor, au redus deja numărul de perfuzii”, au declarat apropiații acestuia.

În unele locuri, vasele de sânge ale pacientului sunt înfundate. „Lichidul subcutanat stă pe loc. Cu siguranță nu îl vor opera încă, va fi prea multă presiune asupra organelor din cauza anesteziei”, a adăugat sursa. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *