man Model National Știri

SOROS i-a cerut personal lui Băsescu să o susțină pe Macovei, inclusiv la prezidențiale. Elena Udrea confirmă din închisoare ceea ce noi afirmasem încă de atunci. REȚEAUA SOROS, trafic de influență la greu pentru actuala penală. VIDEO

Fostul ministru și lider PMP Elena Udrea a declarat într-un interviu difuzat duminică seara, la Realitatea, că magnatul globalist de extremă stânga George Soros l-a sunat personal pe fostul președinte Traian Băsescu cu „rugămintea” să o susțină la alegerile prezidențiale din 2014 pe fostul ministru al Justiției, actuala penală Monica Macovei, informează ȘtiripeSurse care redă un extras din interviul luat de Anca Alexandrescu fostei vedete politice feminine a României.

„Coldea nu cred că a avut ceva personal cu mine, a fost planul acesta de a prelua puterea după 2014. Eu am candidat la președinție, acesta a fost momentul fatal pentru mine. Dacă nu candidam și îi lăsăm să-și facă ei jocurile, probabil că nu s-ar fi mers atât de departe în ceea ce mă privește.

Ei au avut un plan, Traian Băsescu trebuia să se retragă definitiv, să nu mai aibă un partid. PMP a fost sabotat din toate părțile de SRI-DNA. Dacă vă amințiți, în campanie au fost luat Pinalti și Florin Popescu, care erau greii PMP.

Macovei a fost permanent un pion să saboteze tot ce am făcut în politică.

Soros l-a sunat pe Traian Băsescu să îl roage să o susțină pe Macovei la președinția României, atunci președintele mă susținea pe mine.

Macovei a fost pusă să mă contracandideze la președinția partidului, în 2013, și a luat niște voturi. Dacă nu lua acele voturi îl băteam pe Blaga din primul tur. Sigur, s-au furat voturile și s-a fugit cu sacii de voturi și a ieșit Blaga.

Monica Macovei a fost pusă să își facă M10, partidul care să contracareze Mișcarea Populară care era branduit de Traian Băsescu. A fost pusă de către Coldea, Kovesi, statul paralel”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu.

Sprijinirea directă chiar și printr-un astfel de trafic de influență la nivel înalt pentru Monica Macovei de către George Soros a fost susținută de autorul acestor rânduri dintotdeaua. Surse din serviciile speciale care mi s-au confiat în 2013, când Soros a venit în România sub pretextul inaugurării unui așa zis Muzeul al Romilor, mi-au dezvăluit că Soros s-a întâlnit în ascuns și cu Traian Băsescu, care era președinte atunci, și cu Victor Ponta, care era premier. Una dintre mize la ordinea zilei atunci era de ordin material. Iată că o aflăm acum pe a doua, la fel de importantă pentru Soros: instalarea Macoveei drept președinte.

Vom reveni! VIDEO din 2013:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *