man Model National Știri

Consilierul lui Zelenski sfidează România cu privire la lucrările de dragare a canalului Bâstroe: Acum avem alte priorități!

În timp ce continuă lucrările de dragare a canalului Bîstroe, care ar putea duce la distrugerea Deltei Dunării, protestul României nu este luat în considerare de către Ucraina. Consilierul lui Zelenski, Mihailo Podoliak, recunoaște lucrările, dar a declarat că există „alte priorități” în perioada aceasta.
„Cred că acum avem și alte priorități, este război. Aceste discuții despre ecologia unei zone Delta Dunării se pot discuta în detalii la nivelul ministerelor noastre pentru a fi găsite soluțiile necesare. Acestea minimizează impactul ecologic al războiului din Ucraina și minimizează urmările lui negative. Totuși, în prim plan iese altceva: războiul, armamentul, apoi celelalte nuanțe legate de ecologia regională”, a spus Podoliak, potrivit stiripesurse.ro.  

Declarația lui Podoliak este scandaloasă, întrucât, în tot acest timp în care există „alte priorități”, utilajele ucrainene continuă dragarea canalului Bîstroe. În același timp, Podoliak spune că Ucraina are ca prioritate procurarea de arme, dar „uită” că România este țară de tranzit pentru armele care ajung în Ucraina.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *