man Model National Știri

Igor Chudov: OMS renunță la planurile de investigare a originii Covid. O mușamalizare perfectă?

O analiză excepțională publicată de Igor Chudov, dezvăluie motivul pentru care OMS a renunțat la a mai căuta sursele de proveniență ale virusului covid, știre care a șocat pe bună dreptate o lume întreagă. Îl redăm mai jos pe Chudov, publicat de asemenea și de DailyClout.

Un co-conspirator al lui Anthony Fauci, Dr. Jeremy Farrar, în prezent cercetător șef al ONU, nu vrea ca investigațiile să continue. Revista Nature a relatat că Organizația Mondială a Sănătății „renunță la planurile de investigare a originii Covidului”, scrie Chudov.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a renunțat discret la cea de-a doua fază a mult-așteptatei sale investigații științifice privind originile pandemiei COVID-19, invocând provocările în curs de desfășurare privind încercările de a efectua studii cruciale în China, a aflat Nature. Este interesant faptul că OMS a abandonat planurile de investigație la scurt timp după ce Jeremy Farrar, un aliat al lui Bill Gates și un co-conspirator în grupul de e-mailuri al Dr. Fauci în care se discutau planurile de a ascunde originile Covid-19 în 2020, a fost numit în funcția de cercetător științific șef al OMS. Iată-l pe Jeremy Farrar în partea stângă a acestei fotografii:

Harvard University educates the greatest number of global business elite - THE Alma Mater Index 2017 - Study International

Mai jos este motivul declarat pentru care OMS a abandonat investigația: „China nu vrea să furnizeze informații anchetatorilor! Cercetătorii spun că sunt dezamăgiți de faptul că investigația nu va continua, deoarece înțelegerea modului în care coronavirusul SARS-CoV-2 a infectat pentru prima dată oamenii este importantă pentru a preveni viitoarele epidemii. Dar, fără acces în China, OMS nu poate face prea multe pentru a avansa studiile, spune Angela Rasmussen, virusolog la Universitatea Saskatchewan din Saskatoon, Canada. „Mâinile lor sunt cu adevărat legate”.

Vă rugăm să apreciați ridicolul argumentului de mai sus și credulitatea oricărei persoane care ar crede o astfel de afirmație absurdă: 

 • A fost eliberat un agent patogen care a ucis milioane de oameni.
 • Țara în care se presupune că agentul patogen a apărut pentru prima dată nu dorește investigații.
 • Din acest motiv, investigațiile sunt anulate.

Acest lucru nu are niciun sens! Luați în considerare această analogie:

 Imaginați-vă că o victimă a fost jefuită în timp ce vizita o anumită casă. Proprietarul, în mod normal, nu dorește să permită accesul anchetatorilor în incintă. Ar fi acesta un motiv întemeiat pentru a anula ancheta? Bineînțeles că nu! Chiar dacă locuința în care a avut loc infracțiunea este inaccesibilă sau chiar a ars, anchetatorii ar putea solicita martori, ar putea convoca înregistrări de telefoane mobile și mesaje text, ar putea colecta înregistrări de la camerele de luat vederi de pe străzile din apropiere și, poate, ar putea verifica casele de amanet din apropiere pentru a vedea dacă acestea vând bunurile în cauză, și așa mai departe. Așadar, de ce ar refuza Jeremy Farrar și OMS să investigheze originea COVID-19, invocând refuzul Chinei de a permite accesul ca motiv [fals] pentru a nu investiga?

Explicația este destul de evidentă: Organizația Mondială a Sănătății NU dorește ca noi să cunoaștem originea Covid-19. Dacă OMS ar fi fost interesată, ar fi putut realiza destul de multe fără a implica China. OMS ar putea:

 • Întrebă  geneticienii independenți de ce Sars-Cov-2 are mai multe inserții genetice care se pliază pentru a forma un analog al proteinei HIV gp120, așa cum a fost descris în ianuarie 2020 de un articol „similaritate stranie” al lui Pradhan et al.
 • Cere orice și toată corespondența care a dus la retragerea articolului de mai sus într-o DUMINICĂ, două zile mai târziu.
 • Cere orice și toată documentația de la DARPA, EcoHealth Alliance, NIH și Fundația Bill și Melinda Gates legată de EcoHealth Alliance, care a descris SARS-Cov-2 în propunerea sa DEFUSE din 2018.
 • Întrebe geneticienii independenți de ce genomul Sars-Cov-2 conține un complement invers la o secvență de nucleotide CTCCTCTCGGCGGGCACGTAG din brevetul Moderna cancer 9,587,003.
 • Întrebe pe virusologul Ralph Baric de la UNC și Universitatea din Carolina de Nord, descrisă de propunerea DEFUSE ca fiind persoana care a dezvoltat viruși experimentali, pentru orice și toată corespondența începând cu câțiva ani în urmă.

Ar fi de ajutor dacă OMS ar putea întreba de ce propunerea DEFUSE conține planul de proiectare a unui mecanism perfect de direcționare a ACE2 care se leagă de plămânii umani și un situs de clivaj al furinei care conferă infecțiozitate și patogenitate:

Ar fi bine să îi întrebe pe Dr. Peter Daszak și Dr. Ralph Baric de la EcoHealth care a fost motivul pentru care au adăugat inserții HIV la virusul lor experimental pentru a infecta celulele imune prin DC-SIGN (un mecanism independent de ACE2), descris în propunerea DEFUSE din 2018 aici:

Infectarea celulelor care exprimă DC-SIGN este ceea ce fac inserțiile HIV din Sars-Cov-2, la fel ca și HIV însuși, și este cheia supresiei imune mediate de vaccinul Covid-19 și Covid. 

De asemenea, ar fi bine să se întrebe de unde știa Dr. Fauci, la 4 februarie 2020, în schimbul său de e-mail cu Dr. Farrar și Francis Collins, că Sars-Cov-2 a fost cultivat în șoareci transgenici umanizați ACE2.

Deci, acum trei ani, în 2020, Fauci și Farrar aveau o idee destul de bună despre cum Sars-Cov-2 a evoluat în șoareci transgenici, exact așa cum a fost descrisă în propunerea DEFUSE. Același Jeremy Farrar, tot la 4 februarie 2020, știa foarte bine motivele pentru care Sars-Cov-2 avea un „situs de clivaj al furinei”, așa cum i-a transmis un e-mail lui Fauci în care îi cerea să fie ținut în secret:

Poate că domnul Farrar poate explica de ce a „uitat” toate discuțiile sale din 2020 despre caracteristicile inginerești ale Sars-Cov-2 și, în schimb, a decis să „oprească investigațiile privind originea Covid” în 2023, odată ce a fost numit cercetător șef al ONU.

Originea Sars-Cov-2 este încă un mister, dar există câteva lucruri pe care le știm despre Sars-Cov-2:

Sars-Cov-2 a fost proiectat în laborator

A fost conceput pentru a fi un agent patogen pandemic care să inducă imunodepresie în populație și să fie rezistent la vaccin (vaccinul pe bază de spike inducând aceeași imunodepresie).

Pregătiri extinse pentru eliberarea sa au fost întreprinse în 2019. Printre exemple se numără activitatea inexplicabilă a NIH privind un „nou vaccin coronavirus” în iulie 2019, un exercițiu de pregătire pentru pandemie ciudat de specific „Evenimentul 201″ în octombrie 2019 și altele.

Într-un moment de serendipitate improbabilă, Fundația Bill și Melinda Gates a cumpărat acțiuni la un startup obscur BioNTech în septembrie 2019. BioNTech, până la acea dată, nu a produs niciodată vreun vaccin, dar era destinată să devină un „producător de vaccinuri Covid” de mai multe miliarde de euro, producând celebrul vaccin Pfizer. O astfel de investiție norocoasă a produs un câștig financiar de 50 de ori mai mare pentru Bill Gates. Există unele lucruri pe care nu le știm încă cu certitudine. Nu știm:

 • Cine a autorizat mai exact eliberarea sa?
 • Când a fost lansat Sars-Cov-2?
 • Unde a fost lansat? (ar putea fi Wuhan, dar nu este deloc sigur)
 • Care a fost obiectivul dezvoltatorilor și finanțatorilor săi?

 Deși avem unele „piese de puzzle”, nu le avem pe toate și nu ne oferă încă o cronologie perfectă, zi de zi. Fiți sceptici cu privire la afirmațiile despre Sars-Cov-2 și originea sa care sunt prea specifice fără o cantitate extraordinară de date care să confirme aceste afirmații.

n plus, se pare că există un efort concertat de a arunca toată vina pe China și pe laboratorul Wuhan. Deși China a jucat probabil un rol în pandemie, nu a provocat-o în mod unilateral și este posibil să se fi profitat de ea.

Investigarea originii Sars-Cov-2 este necesară pentru a salva vieți omenești

Ne aflăm în al cincilea an calendaristic al unei pandemii. Toate țările au înregistrat o mortalitate excesivă. În multe locuri, excesul de mortalitate continuă, nedumerind medicii și nedumerind autoritățile. Dacă am fi știut numele și intențiile persoanelor care au ghidat dezvoltarea Sars-Cov-2, am fi fost mai bine echipați pentru a începe să lucrăm la contramăsuri care să funcționeze. În plus, agenții patogeni pandemici pot fi creați (sau adaptați de la animale la oameni) într-un laborator moderat de costisitor care angajează doar unul sau doi virologi talentați. Dacă această pandemie nu va avea ca rezultat investigații oneste, procese corecte și pedepse adecvate, o altă pandemie ne va aștepta chiar după colț. Într-un fel, mă bucur că OMS nu „investighează” originea Covid-19. Oricum, nu ar fi niciodată sinceră cu noi. Nu-mi țin respirația așteptând „investigații oneste”, dar nu ne putm pierde speranța, nu-i așa?

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *