man Model National Știri

Dezvăluiri explozive: Spitalele Universitare au plătit părinților 900 de dolari pentru a-și supune bebelușii la vaccinurile experimentale anti-COVID cu un an înainte de a primi autorizație. VIDEO

Cea mai recentă dezvăluire cu adevărat tulburătoare vine de la voluntarii DailyClout / War Room în Raportul Pfizer 54. Miezul subiectului: experimente pe copii – cu efecte adverse de lungă durată. Raportul 54: „Sugari și copii sub 12 ani cărora li s-a administrat vaccinul Pfizer -ARNm  cu șapte luni ÎNAINTE de aprobarea pediatrică. 71% din cazurile de efecte adverse clasificate ca fiind grave”, publicat și de vigilantfox.
În Documentul 5.3.6, Pfizer avea cunoștință de 62 de cazuri de copii cărora li s-a administrat injecția în primele 90 de zile de la lansarea în decembrie 2020 a vaccinului C19, cu câteva luni înainte de autorizarea de urgență a utilizării pe adolescenți. Pfizer a exclus 28 de cazuri pe baza unei atenționări conform căreia înălțimea și greutatea lor „nu corespundeau subiecților pediatrici”. Vârsta determină cazurile pediatrice – nu înălțimea și greutatea. Dar din cele 34 de cazuri de evenimente adverse care au rămas, 24 (71%) au fost clasificate ca fiind grave:
  • Un copil de șapte ani a suferit un accident vascular cerebral.
  • Un copil și un sugar au suferit o paralizie facială.
  • Un sugar a avut un eveniment advers la nivelul rinichilor, fie leziuni sau insuficiență renală.

Au fost raportate 132 de evenimente adverse la cei 34 de copii, o medie de 3,88 de evenimente adverse pe copil. Acest lucru ridică întrebarea: de unde au venit acești copii? Cum a obținut Pfizer un astfel de acces la informații despre injecția sa la copii în acest moment? Și cum au devenit copiii experimente medicale la atât de puțin timp după lansarea ARNm?

O posibilă explicație este mita medicală din partea unor centre medicale universitare. De ce este nevoie pentru a constrânge un părinte să își ofere voluntar copilul ca și cobai uman? Aparent, publicitate bazată pe frică și aproximativ 900 de dolari – deoarece Centrul Medical al Universității din Rochester a fost inundat de părinți doritori atunci când a anunțat o astfel de ofertă în martie 2021.

Data, 16 martie 2021, este cu aproape 2 luni înainte ca FDA să acorde EUA pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, cu 7 luni înainte de cei cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani și cu 14 luni înainte ca FDA să autorizeze utilizarea de urgență până la bebelușii de 6 luni și copiii de 4 ani.

UMRC a postat: Centrul Medical al Universității din Rochester „intenționează să testeze vaccinul [C19] pe 200 până la 300 de voluntari în rândul copiilor sănătoși cu vârste cuprinse între 6 luni și 11 ani”. Compensația: „până la 900 de dolari”.

Este important de reținut că „dezvoltarea unui vaccin este un proces lung și complex, care durează adesea 10-15 ani, și implică o combinație de implicare publică și privată”, potrivit The College of Physicians of Philadelphia. Numai faza exploratorie durează între 2 și 4 ani – iar etapa preclinică durează de obicei încă 1 sau 2 ani.
 

Așadar, a trece direct la bebeluși de doar 6 luni – anunțați la trei luni după lansarea ARNm – este foarte, foarte neobișnuit. Iar a profita de frica părinților, etichetându-le copiii ca fiind răspânditori de boli, apoi oferindu-le o sumă forfetară de bani nu este conformă cu normele bioetice.

Dar cum rămâne cu alegerea părinților? Nu ar trebui să li se permită să își ofere voluntar copiii pentru astfel de teste? Ei bine, este acceptabil ca un părinte să își trimită copilul mic să lucreze la o fabrică, să îi vândă organele sau să îl supună traficului de persoane?

Dacă aceste acțiuni sunt deplorabile, atunci cum de nu este lipsit de etică ca un părinte să profite de pe urma voluntariatului copilului său pentru un experiment medical atunci când copilul nu își poate da consimțământul? Astfel de circumstanțe au deranjat-o atât de profund pe populara podcaster și mamă Shannon Joy (SubShannon), încât a sunat la Centrul Medical al Universității din Rochester, pretinzând că vrea să își înscrie fiul pentru a obține mai multe detalii în aprilie 2021. Shannon a fost pusă în legătură cu o femeie pe nume Dawn.

 „Centrul de cercetare a vaccinurilor. Ea este Dawn.”

„Bună, Dawn. Ce mai faci?”, a răspuns doamna Joy – înainte de a trece la trei întrebări: când va începe studiul? Mai faceți înscrieri? Este deja plin? Dawn a răspuns: „Din câte am auzit ultima dată, trebuia să înceapă, inițial, în aprilie [2021] și a fost mutat în mai. Au avut o înscriere foarte robustă – participarea voluntară. Așa că, în acest moment, aș fi surprinsă dacă încă mai caută oameni.”

„Dacă aș vrea să îmi înscriu fiul, cum ar fi dacă ar avea alergii sau orice alte condiții de sănătate, ar fi asta o problemă?”, a întrebat doamna Joy.

„Nu”, a răspuns Dawn. „Cu siguranță că vor exista probleme de sănătate pe care le vor analiza, dar cred că acestea sunt mai degrabă legate de probleme imunologice. Alergiile – este greu să găsești un copil care să nu aibă alergii.”

Shannon Joy a săpat mai adânc. „De unde vin oamenii [părinții și copiii lor]?”.

„Sincer, nu știu. Nu am acces la aceste date”, a răspuns Dawn. „Apelurile pe care le-am primit au fost în principal [de la] suburbani caucazieni”.

Dawn dezvăluie apoi: „Ultima dată când am auzit, au avut mii de persoane care s-au înscris.” Centrul medical al Universității din Rochester ia „poate vreo 150″. „Sunt câteva sute de persoane în studiu la nivel național, iar noi suntem doar una dintre cele câteva lupte.”

„Ați auzit de efecte secundare?” a întrebat doamna Joy. „Am văzut pe rețelele de socializare… că un copil a murit într-unul dintre studiile din Virginia. Și atunci, ce se întâmplă? Voi fi plătită sau voi primi vreun ban de la asigurare dacă se întâmplă ceva?”

„Orice problemă de sănătate care se stabilește că este rezultatul participării la studiu – va fi acoperită de studiu”, a asigurat Dawn. Cu toate acestea, având în vedere că producătorii de ARNm nu sunt răspunzători, există o mare probabilitate ca nici cei care se ocupă de studiu să nu fie.

Shannon Joy a insistat mai mult pe acest subiect. „Dacă ei [copilul meu] ar muri sau s-ar îmbolnăvi foarte, foarte rău sau ar avea o reacție debilitantă, pe viață, voi fi plătită pentru asta? Sau voi fi despăgubită? Spitalul este cel care mă despăgubește pe mine, sau Moderna, sau cum funcționează asta?”.

„Aceasta este o întrebare bună. Și mă tem că nu am răspunsul la ea”, a recunoscut Dawn. „Nu știu.”

„Acum că mă gândesc la asta”, a spus doamna Joy, „sunt puțin nervoasă pentru că poate că ar putea să-mi ucidă fiul sau să-l rănească.”

„Asta este foarte, foarte, foarte, foarte puțin probabil”, a opinat Dawn – înainte de a chicoti.

„Pot garanta că nu-i va face rău?”. a răspuns doamna Joy.

„Nu există garanții – dar șansele de a face vreun rău sunt foarte, foarte mici. Șansele de a fi afectat de COVID sunt mai mari”, a declarat Dawn.

„Deci șansele ca fiul meu să fie rănit de COVID sunt mai mari decât să fie rănit de un vaccin?” a întrebat doamna Joy.

„Da”, a dezinformat Dawn.

„Dar de unde știm asta dacă nu există studii încă?”, a replicat doamna Joy.

„Au existat – exhală îndelung. „Ei bine, așa cum ați spus, au existat studii ale Pfizer”, a răspuns Dawn cu nesiguranță.

„Singurul pe care l-am văzut pentru studiul Pfizer a fost că a fost vorba de moartea unui bebeluș, un copil de doi ani. Cred că a fost raportat. Ați auzit de VAERS?”, a întrebat doamna Joy. „Este vorba de Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri”.

„Nu”, a recunoscut Dawn. Ea a încercat apoi să ofere clarificări cu privire la ceea ce ar putea fi potențialele evenimente adverse. „Un eveniment advers într-un studiu clinic poate fi orice, de la „ai răcit” – „ți-ai rupt un picior într-un accident de mașină”. Am văzut pe Twitter oameni care spuneau: „Doamne, sunt milioane de evenimente adverse’. Ei bine, da, dacă te-a durut brațul din cauza vaccinului, asta se numără ca eveniment advers”.

„Dar este normal ca un copil de doi ani care este perfect sănătos să moară la trei zile după un vaccin?” a contestat doamna Joy. „Pentru că așa a fost raportul. Raportul nu a fost o umflătură; a fost că a murit.”

„Nu pot vorbi despre asta”, a răspuns Dawn. „Nu am văzut acel raport. Pot să vă iau adresa de e-mail și să i-o transmit doctorului, dacă doriți.”

„Da, doar că mă simt acum, după ce am vorbit cu tine, puțin nervoasă.” și-a exprimat doamna Joy. „Dacă nu am făcut niciun studiu pe termen lung, iar ei nu au făcut niciun studiu la bebeluși, ce se întâmplă dacă asta omoară bebeluși și copii – chiar aici, în Rochester? Nu ar fi groaznic?”

„Nu am văzut nicio dovadă că s-ar fi întâmplat așa ceva”, a declarat Dawn.

„Dar noi nu am studiat-o”, a argumentat doamna Joy.

„Este adevărat”, a răspuns Dawn. „Nu au fost studiați bebelușii sub vârsta de șase luni”.

„Sau peste șase luni”, a adăugat Shannon Joy.

„Asta înseamnă, probabil, că nu vor începe să administreze vaccinul copiilor sub șase luni”, a spus Dawn pentru a-și încheia declarația.

„Dar îl dau la copiii de peste șase luni – ce se întâmplă dacă mor din cauza lui? Dacă micile lor corpuri nu pot face față acestor substanțe chimice?”, a întrebat doamna Joy.

„Ei bine, lăsați-mă să vă iau adresa de e-mail. Și pot să i-o transmit doamnei doctor, iar ea vă poate răspunde [la]. Ce părere aveți?”, a întrebat Dawn.

„Cred că ar fi bine”, a articulat doamna Joy. „Pentru că, sincer, aproape că sună ca un experiment uman pe copii pentru bani”, a afirmat ea.

Mormăieli lungi. „Nu cred că e adevărat”, a opinat Dawn.

„Dar dacă nu poți garanta că bebelușul nu va muri sau nu va fi rănit, grav rănit, atunci este etic?”. a provocat-o doamna Joy.

„Nu ar face studii pediatrice dacă ar avea această preocupare”, a afirmat Dawn.

„Dar m-am uitat chiar și pe [site-ul] FDA și nu au studiat aceste tehnologii mRNA – au fost studiate doar [de] mai puțin de un an”, a replicat doamna Joy.

„Este adevărat”, a cedat Dawn.

„Și cum rămâne cu fertilitatea?”. a continuat doamna Joy. „Eu am un fiu, dar ce se întâmplă dacă acest lucru îi afectează pe termen lung sau sistemul lor imunitar pe termen lung, sau fertilitatea lor?”. a întrebat doamna Joy. „Fără studii pe termen lung? Sună…”

„Ei bine, eu sunt doar [inaudibil] la recepție”, a întrerupt-o Dawn. „Așa că de ce să nu-mi dai adresa ta de e-mail?”. Shannon Joy i-a dezvăluit apoi lui Dawn numărul ei de telefon și adresa de e-mail (eliminată din înregistrarea audio) pentru ca Dr. Caserta să o contacteze pe doamna Joy.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *