man Model National Știri

Eric Clapton: Nu pot dormi din cauza durerii. Vaccinul mi-a distrus sistemul imunitar! Povestea tristă a unuia dintre cei mai iubiți artiști ai lumii și studiile bombă care dovedesc legătura dintre vaccinurile anti-COVID și neuropatie

De ce contează povestea lui Eric Clapton? Este posibil ca el să fie victima unei reacții adverse provocată de cele de două doze de vaccin COVID-19 de la AstraZeneca, dar aceasta nu este doar o „problemă a AstraZeneca”, scrie Dr. William Makis pe Substack, prezentând un videoclip cu Eric Clapton, unul dintre cei mai iubiți artiști ai lumii, care recunoaște că a avut diferite probleme în urma vaccinării, în special neuropatia

VIDEO

Aceasta este o problemă legată de proteina spike – indiferent de „cărăușul” care livrează proteina spike în corpul dumneavoastră (Pfizer, Moderna, J&J, AstraZeneca, Novavax, Sputnik, Covishield), continuă doctorul Makis. 

 

„În luna octombrie a aceluiași an (2021) am primit primul meu vaccin (Moderna). În câteva zile am început să simt dureri puternice și insuportabile de paralizie în mâini și picioare”, spune Tyson. 

„În timp, starea mea s-a înrăutățit; i-am întrebat pe medicii de la spital dacă voi mai merge vreodată cum trebuie, iar ei nu mi-au dat niciun răspuns. La scurt timp după al doilea vaccin, problemele mele s-au agravat și mai mult și eram incapabil să mă mișc, simțeam că mâinile parcă ar fi luat foc… Am fost dus de urgență la spital încă o dată și am crezut că viața mea s-a terminat. Continui să sufăr în continuare de dureri severe din cauza neuropatiei și a leziunilor neurologice ale nervilor cauzate de Moderna….neuropatia nu a fost menționată pe niciunul dintre formularele mele de consimțământ”. Continuă el.

„În Australia, medicii sunt investigați și sancționați disciplinar dacă confirmă în scris că un vaccin COVID a provocat leziuni unui pacient. Am avut 5 doctori diferiți care au confirmat că afecțiunea mea a fost cauzată de vaccin și toți au spus că nu pot fi consemnate în dosar.”

Au fost studiați 23 de pacienți cu simptome neuropatice noi în decurs de o lună după vaccinare (12 Pfizer, 9 Moderna, 1 J&J, 1 AstraZeneca). 21 au fost femei.

Toți participanții au raportat parestezii și/sau senzații de arsură moderate până la severe, cu predominanță distală, atât la nivelul membrelor superioare, cât și la nivelul membrelor inferioare; 9 au avut, de asemenea, afectarea feței, gurii și scalpului.”

„52% (12/23) dintre pacienți au avut dovezi obiective de neuropatie periferică.”

 

Încă un caz de disfuncție și afectare a sistemului imunitar după vaccinarea cu ARNm Pfizer. Acest pacient s-a ales cu o afecțiune autoimună. Sunt dispus să pariez că nimeni nu a avut aceste discuții ca parte a „consimțământului informat” înainte de a primi vaccinurile și rapelurile COVID-19, continuă doctor Makis, în articolul revelator de pe blogul său. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *