man Model National Opinii

Zoe Dantes: De la Măciucă la Kill Gates

Avem un premir! Ce ne facem cu el? E militar, zic unii! E general, zic alții. E doctor! Zice el. Are un prietin! El Bode! Zic ăia pe la guvern! Au pus-o de-o lege. Cu pușcării, cu amenințări, cu alea, alea! Adică shaormă cu de toate!

Ăștia doi, mai au un pretin. El Țuțu! Ăla de făcea gloanțe! Și contracte! Multe și pe bani mulți! Ai noștri! Nu mai contează! Ăștia toți au cumetrii cu ăia de le zicea jupânul ratat ciuma roșie! Doar la tv.! Că în spate își frecau toți mâinile și își numărau banii! Prin parcări și alte acarete.

Borfașii ăștia au făcut o lege prin care cetățeanul de rând, ce le plătește lor salariile babane, lor și familiilor lor, că toți e angajați la stat, mă, să meargă la pușcărie dacă îndrăznește să zică ceva. În speță, adevărul!

Dacă ai curajul să le strigi în piață că au distrus țara, că au vândut tot pentru sinecuri, te duci frumos la dubă! Și duba merge la pușcărie. Ca să te înveți să taci! Să te supui, să aplauzi și eventual să nu mai scoți vreo vorbă! Că ei știu mai bine ce fac!

De trei ani, sub demenții ăștia trăim într-o pușcărie numită balamuc! Ne-au demonstrat că infecții morali sunt în stare de orice! Fix ca și tătucul lor numit Kill Gates! Ăla cu plandemiile! Și ăsta alt doctor! Specialist mare! Unul de salvează planeta! Mare filantrop! Reprezentantul altora. Ăia de o ard cu încălzirea globală, carne artificială, AI, în general cu tot ce e artificial. Ca războiul!

După ce au distrus o grămadă de oameni, cu tot ce le-a trecut prin cap, acum tac mâlc! Fac spectacole la haznalele tv., din nenorocirea livrată cu cutremurele. Alea multe, mari și repetitive! Da’ știu specialiștii de ce! Că au sărit ca ulii să ne explice că așa se poate întâmpla! Peste noapte! Spuneți idioților! Poate vă mai crede naibii cineva! Sau doar se fac că vă cred?! Pe bani mulți! Că aia de vă lingeau clanțele au fost pe rând specialiști în viruși, după care s-au transformat în specialiștii cu slava în gură, apoi cu cupola de foc ca să fie acum specialiști în cutremure! Nu vă e rușine, băi, hahalerelor?! Nu vă satură nimeni pe voi?

Se pare că nu! Despre Nord Stream nu spuneți nimic? Tăceți ca greierii în păpușoi! De ce? Că stapânii voștri v-au pus leucoplast pe gură?! Mvaiii, sunteți sub cenzură? Dar adoptați toate mizeriile de legi de la nebunii ăia de-si zic ue, satelitul ălora de se întreabă dacă culoarea albă e rasistă?! Și în tăcere livrați areneurimesagere în tot ce se procesează și făinuri de insecte. De unde găsiți voi atâtea insecte ca să faceți toate mizeriile alea? Nu se întreabă nimeni! Nu este important! Mai bine să înghițim minciunile lor pe nemestecate. Că doar s-a văzut că merge. Proștii înghit orice li se livrează prin media. De hahalere! Dacă pui întrebări, pac la pușcărie! Cu oraganele care bagă listele alea negre în dube!

Când vor intra în dube ăia care chiar merită? Ăia de sunt artizanii celei mai mari delapidări financiare din istoria țării? Începând cu indivizii ăia doi de cereau în 2020 achiziții libere fără să fie trași la răspundere? Amândoi ciraci ai lui Kill Gates care are omeseul pe persoană fizică? Cei care au „salvat” oamenii, cei care au cumpărat fier vechi pe o șapcă, ăla de ne explica ce conține fascinul și toți nebunii care vroiau să intre în lagăre cei ce nu înțelegeau cum o salvezi pe bunica omorând-o?!

Ăștia toți de sunt sclavii lui Kill Gates&Thieves! Pe voi ăștia când vă rezolvă Kill?! Când nu o să mai aibă insecte și o să vă facă compost. Că știți prea multe și ați executat ordinele lui. Și ale psihopaților de la davos! Sau demonii de la davos?! Cum vreți voi!

Doar că până ne băgați pe noi ăștia de punem întrebări la pușcărie, poate terminați de numărat voturile de la sectorul 1, totuși! Știm că sunteți repetenți, dar repetenți doctori, nu!

Și mai aplaudați un pic slava, mai livrați niște fiare vechi și mai vindeți ceva. Nu mai aveți ce? Mvaiii! Cimitirele! Să i le dați lui Kill, să vă mai dea niște făină cu proteine! Din aia dă insecte!

Că atât vă duce capul, buzunarul și morala!

Am uitat!

La psihopați nu există morală! Existădoar funcții, putere și pușcarie! Mai ales pușcărie! Pentru că gândești, pui întrebări și ieși din turmă!

Nu mai vrei să fii pion!

E singura cale spre libertate! Cu orice preț! Chiar și cu cel al vieții! 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *