man Model National Știri

Un bărbat din Ucraina a murit după ce a fost atacat de un conațional în Portul Brăila. în prezent, suspectul este dat în urmărire

Un bărbat din Ucraina a murit după ce a fost lovit în cap de un conațional, în urma unui conflict izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Brăila. Suspectul a fugit de pe navă, fiind acum căutat de polițiști, care au instituit filtre, potrivit ȘtiriPeSurse.

„În jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni. Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceștia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliția Județeană Brăila, informează News.ro.

 EL ESTE ucraineanul căutat în toată Brăila: și-a UCIS un conațional și A FUGIT | DETALIILE crimei - stiri Braila - debraila.ro

 În prezent, bărbatul este căutat de  polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. și polițiile orășenesti, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, I.J.J., Poliția Locală.

Numele agresorului este Puyko Yaroslav. Potivit anchetatorilor, datele de identificare ale acestuia sunt: 172 cm înălțime, a fost văzut purtând o geacă verde închis, blugi albaștri, capul acoperit și de asemenea, avea o borsetă. 

Au fost instituite filtre în județele limitrofe și un câine antrenat în urmăriri.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *