man Model National Știri

Albert Bourla FUGE de jurnaliștii Project Veritas. Șeful Pfizer a scăpat cu ajutorul bodyguarzilor agresivi. Jurnaliștii Veritas, urmăriți penal la reclamația YouTube. Dr. Robert Malone: YouTube a cenzurat legătura vaccin-fertilitate. VIDEO TRADUS

Jurnaliștii Project Veritas l-au confruntat pe directorul Pfizer, Albert Bourla, la hotelul Conrad din Washington. CEO-ul Pfizer nu a răspuns nici unei întrebări ale jurnaliștilor Project Veritas, ba, mai mult, a scăpat de întrebările inconfortabile cu ajutorul agenților de securitate agresivi. Ziariștii Veritas subliniază că șeful Pfizer se afla la o conferință de lobby – desfășurată cu ușile închise – cu republicani. În același timp, conducătorul echipei Project Veritas, James O’Keefe este amenințat de consiliul publicației cu demiterea, posibil ca urmare a presiunilor Pfizer, aspect asupra căruia vom reveni într-un alt articol. Filmarea de mai jos a fost tradusă în română și subtitrată cu promptitudine de Ionel Trandafir:

VIDEO:

 

VIDEO:

  

 

„Ceea ce susține acest domn este imens, din punct de vedere al implicațiilor sale”, a comentat doctorul Malone referindu-se la problemele reproductive, de fertilitate, generate de vaccin, în special femeilor.

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *